• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur bana yardım edın

weeeeeeet

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
17
0
16
İzmir
ayın 27 sınde regl olucam ama sımdıden goguslerım cok ama cok sıstı hamıle olabılır mıyım
bebegım olucak mı cok ıstıyorum

Ben hamile oldugumu bilmeden önce benim memelerin agrimaya basladi dedim ki adetim geliyor diye öyle ama yanilmistim ;) hayirlisiyla sen ayin 27 kadar bekle :D

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

ayın 27 sınde regl olucam ama sımdıden goguslerım cok ama cok sıstı hamıle olabılır mıyım
bebegım olucak mı cok ıstıyorum

adet döngün kaç gün sürüyor?
benimki 26 gün mesela ve dün yumurtlama günümdü. bu yüzden 3-4 gündür göğüslerim çok ağrıyor. göğüste ağr,ı hassasiyet yumurtlama belirtisi. ama gebelik oluşunca da adet gününe yakın zamanlarda oluyor. bence seninkinin yumurtlama belirtisi olma ihtimali daha yüksek canım.

gecen ay ayın 29 unda hastalanmıştım yanı hamıle degılım cok uzgunum ama napalım hayırlısı pekı teşekkür ederım cok sagol ılgın ıcın

gecen ay ayın 29 unda hastalanmıştım yanı hamıle degılım cok uzgunum ama napalım hayırlısı pekı teşekkür ederım cok sagol ılgın ıcın

Canım üzülme yumurtlama dönemindesin. şu günlerde ilişki olursa gebe kalırsın hayırlısıyla. Çalışmalara devam😉

Back