• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nolur bana yardım edin yorumlarınızı esirgemeyin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

llavinya__

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
77
7
6
25
Ablalarım beni yargılamayın lütfen cahilce bir hata yaptım pişmanım ama yardıma ihtiyacım var sevgilimle arafa bir görüşebiliyoruz çok oldu beraberliğimiz haliyle beraber olunca duramıyoruz sürtünme yolu ile ilişki yaşamıştık boşalma olmamıştı zevk suyundan korkmuştum neyse üzerine adet oldum bu 3. Adetim ama geçen ay tekrar böyle birşey oldu adetimin son günüydü nerdeyse o gün hiç olmamışım bir ay oldu tam yurtta kaldığımdan beri çok kilo aldım zaten göğüalerim kalçalarım baldırlarım hep çatlak oluştı ama göbeğimde çok kilolı sanki 3 aylık gibi sıkıyorum hep yağ geliyor hamile olmuş olabilir miyim nolur yardım edin

Ablalarım beni yargılamayın lütfen cahilce bir hata yaptım pişmanım ama yardıma ihtiyacım var sevgilimle arafa bir görüşebiliyoruz çok oldu beraberliğimiz haliyle beraber olunca duramıyoruz sürtünme yolu ile ilişki yaşamıştık boşalma olmamıştı zevk suyundan korkmuştum neyse üzerine adet oldum bu 3. Adetim ama geçen ay tekrar böyle birşey oldu adetimin son günüydü nerdeyse o gün hiç olmamışım bir ay oldu tam yurtta kaldığımdan beri çok kilo aldım zaten göğüalerim kalçalarım baldırlarım hep çatlak oluştı ama göbeğimde çok kilolı sanki 3 aylık gibi sıkıyorum hep yağ geliyor hamile olmuş olabilir miyim nolur yardım edin

Eczaneden test al yap varsa çıkar zaten. Yada özel hastaneye git kan testi yaptır kesin çözüm

Üzerine üç kere adet oldum demişsin yanlış mı anladım bilmiyorum ama eğer öyleyse birşey yoktur

Bence de degilsin dir ama bundan sonra ben nacizane böyle birşey yapmamanı evleninceyi beklemeni tavsiye ederim kardeşim bir ablan olarak .

En son olay geçen ay oldu ve üstüne adetimi oldum evet abla
Sen ......k ye emi cidden tamamen ergensin. Bu kaçıncı konu her seferinde aptalca şeyler yazıp duruyosun. Madem korkuyosun niye ilişkiye giriyosun bunu sana aylar öncesinde de söyledim. Ammada rahatsın ama merak etme birgün o çocuk senin karnına yerleşir sonuçta doymuyosun seni o zaman görürüm

Evlenseniz de kurtulsak.
Bu kaçıncı sayamadım , cinsel iliskiyle alakalı bildigin hiç bir b*k yok ama yapmadan da duramıyorsun. Sonra burda yalvar yakar hamile olabilir miyim diyorsun , sıktı artık.
Bir gün hamileyim diye açtığın başlık altındaki b*ka dönüşen hayat hikayeni okumak için sabırsızlanıyorum. Bu merakınız nerden geliyor anlamıyorum, evliyim inan senin kadar meraklısı değilim biraz kendini tutmayı bil ağırdan sat kendini. Yada sen bence artık dur, ağırdan da olsa satma kendini bir sonraki girdiğin ilişkiyi okuycak gücüm kalmadı valla. Allah buradaki kalpten isteyen herkese evlat nasip etse de siteden çıksak gitsek , sadece sen kalsan demeden de edemiycem.

Aynen valla inanki bebek yapmak icin bile esimle sor iliskiye giriyorum bebek diye yalvariyoruz v3 siz zevk ugrana yaptiginiz yanlislari bide keyifle yaziyosunuz hamile olsan ne olucak acaba biz bebek diye geberirken evli oldugumuz halde bile zor iliskiye giriyoruz biraz annene babana saygin olsun evlendiginde anlarsin ne demek istedigimi edepppp

Back