• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bana yardım edin arkadaşlarr !!!

DoraGizem

DORApaşanınANNESİ
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
5.921
17
358
38
Arkadaşlarr meleğim 2 aylık olduğunda bir kadın doğumm dr gittim doğum sonrası kanamamm bitmediği için ve bana kullanmam içi 2 ilaç birde vajinal tablet verdi ilaçlardan birtanesinşin içeriği progesteron hormonuymuş buda bende yan etki yaptı vee göğüslerim yarıldı parçalandı kızlar bana nolur yardım edin meleğimi emziriyorum ve canım çok yanıyorr yardımızınıza ihtşyacım var.allah kimseye yaşatmasın çk kötü çok zor...mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Benim gibi böle bi durum yaşan var mı?

canım bi doktoruna sorsan az buçuk baktım bi çok insan meme yaralarına lansinoh kullanmış çok iyi geldi diyenler var. emzirmeden evvel silmeye de gerek yokmuş bu kremde.

1-2 hafta kadar silikon uç kullanabilirsin bir yandan da lansinoh sürmeye devam et. bu süre icinde göğüs ucların iyilesmeye baslar. 2 haftanın sonunda silikon ucu kullanmayı kes. ben bu sekilde emzirdim ilk zamanlar yoksa canımdan can cıkıyordu emzirirken. gittikce acıması azaliyor sonra tamamen geciyor.

bepanten merhem kullan emzirmeden öncesil.. birde göğüskalkanı kullanmanı tavsiye ederim. çabuk iyileşmesini sağlıyor.

bende farklı farklı ilaç kullanmıştım çaresi olmamıştı bende tuttum hepsini karıştırdım öyle kullandım o zaman geçmişti bepanten hametan zeytinyağı vs hepsini karıştırıp sürmüştüm ama herkese iyi gelmeyebilir dr sorun isterseniz geçmiş olsun

bendede gold lanolin vardı onu sürebilirsin birde hergün suyla sil ama benimde kanamam 2 ay sürdü niye ilaç vermiş sana anlamadım o zamanla oturuyor zaten sen normalmi yaptın

Doğumdan sonra tam 5 ay hiç iyileşmeden bu acıyı çektim.Yarıldı,kanadı,su topladı,kurudu.Ayaklarımı yere vura vura emziriyordum.Başta hep lansinoh kullandım iyileştirmese bile acısını alıyordu.Hakiki zeytinyağı,kayısı ve buğday yağı karışımı,başka başka herşeyi kullandım ne fayda.Zamanla kendi kendine geçti.Ama bepanten kremi tavsiye edrim çok iyi olduğunu söylüyorlar.Bencede göğüs pedi kullan rahat edersin kolay gelsin çok geçmiş olsun ne zordur iyi bilirim

Canim gecmis olsun ins bende çok iyi bilirim o aciyi. 3. bebegimde Zeytin yagi iyi geldi bana
herkese farkli farkli faydasi olurmu bilmem ama canim ben zeytin yagda buldum.
her emzirdikten sonra goguslerimi ilik suyla yilkadim kuruladim ve sizma zeytin yagi surdum. dogumdan 5- 6 gun sonra hiç bir seyim kalmadi çok sukur Allah'ima!

canım benim 3 ay boyunca gögsümde catlama oldu ve artık senn gibi emziremiyordum kullanmadıgım krem ilaç kalmadı ama gecmedi en sonunda int bişey okudum e vitamini var tablet gibi içi jel onu iğneyle delip gögsümün catlagına sürdüm üç dört gün içinde inanılmaz değişiklik oldu ve yaralarım gecti bence sende dene inş sendede işe yarar.

Arkadaşım, silikon göğüs ucu kullanman belki göğüs uçların iyileştirene kadar sana yardımcı olur ama o zamanda bebeğin silikona alıştığı için göğüs ucunu almayabilir. benim öyle oldu. benim gögüs ucum yoktu. pompa ile çıkardım. çıkana kadar silikoon uç ile emzirdim. gögüs uçlarım çıktı ama bebeğim silikona alıştığı için gögsümü istemedi. sütümde bol gelmediği için silikon uç ile 10 kere çekiyor bir kere süt ağzına gidiyordu bebeğimin. mama vermeye başladım biberonla. şimdide biberona alıştı silkon ucu bile istmiyo. emziremiyorum yani:( sakın benim gibi olmasın. dikkat et. doktoruna danış krem filan kullan. lansinoh iyi gelebilir. birde sütünü çıkarıp göğüs ucuna sürersen iyileşebildiğini okumuştum forumlarda. geçmiş olsun...

bende doğum sonrası ilk hafta emzirirken ağlıyordum acıdan burdan okuyup lansinoh kullandım ama çok da bi etkisi olmadı, bi arkadaşım daha hamileyken ayva çekirdeğini tavsiye etmişti deneyeyim dedim ve acılarım son buldu kesinlikle tavsiye ederim tamamen doğal ve maliyetsiz:)
ayva çekirdeklerini bi kaseye koy (1ayvanınki yeterli bittikçe yaparsın) üzerine birazcık su ekle 1 günde jel kıvamını alıyor her emzirme sonrası göğüs uçlarına uygula.

canım benim de çok acıyodu.. ben doktoumun tavsiyesiyle aktarlardan balmumu aldım... plaka halinde, katı.. onu kesip tatlı kaşığına koyuyosun ve ocakda eritiyosun.. balmumu sıvı hale gelince, göğüs pedine sürüyosun... ilk sıcaklığı geçince göğüs pedini gösüne koy..günde 2, 3 kez yap... 2 günde geçiyo.. acı falan hiç bişey kalmıyo... bende denedim, kremler, pomatlar.. en son çare bunu da yaptım iyiki yapmışım... hemen geçti... tavsiye ederim canım, dene bi..

Arkadaşlarr meleğim 2 aylık olduğunda bir kadın doğumm dr gittim doğum sonrası kanamamm bitmediği için ve bana kullanmam içi 2 ilaç birde vajinal tablet verdi ilaçlardan birtanesinşin içeriği progesteron hormonuymuş buda bende yan etki yaptı vee göğüslerim yarıldı parçalandı kızlar bana nolur yardım edin meleğimi emziriyorum ve canım çok yanıyorr yardımızınıza ihtşyacım var.allah kimseye yaşatmasın çk kötü çok zor...mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Benim gibi böle bi durum yaşan var mı?

kanamam senin gibi sürdü yeni adet oldum geçti simdi ....ama sanki gene hafif akıntı gibi
pembe kanamam var ama belli belirsiz....suan bebeğim üç ayı doldu.....dr bana metiler diye bi ilaç verdi 3 tane sancı iğnesi verdi....bide antibiyotik verdi....bakalım adetim 1 hafta oldu bitmis olmalı ama genede beklicem....

Back