• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bana bir el atın.Kendimi öldüreceğim

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Oncelikle merhaba .
Ben bipolar hastasiyim . Gunde 2 defa 1000 mg depakin ve lithrull aliyorum . Yaklasik 3 aydir ilaclarimi kullaniyorum .
1 haftadir delirmek uzereyim . Ağlama krizleri titremeler . Odaklanamamak .
Ben cok radikal kararlar alip mufettislik icin sinava hazirlanmaya karar verdim ama 1 haftadir kitap yuzu acamiyorum .
Uyuyamiyorum uyanamiyorum .
Kendimi öldürmek istiyorum . Başımda facia bir zonklamayla yasamaya calisiyorum . Hiç bu kadar ciddi bir atak gecirmemistim.
Malesef doktorumu carsambadan once gorme imkanim yok yurtdışında seminerde .
Beni sakinlestirin lutfen yoksa bu gece kendimi.öldüreceğim

Sakin olun. Bakin ne guzel herseyin farkindasiniz. Yaniniza cagirabileceginiz yada yanina gidebileceginiz bir yakininiz yok mu

Nefes bile alamiyorum sanki duvarlar ustume ustume geliyor .

Ailemle yasiyorum onlara soylersem telaslanirlar bu saatte
canim aile bu ginler icin vae. Telaslansalar ne olacak. Sen onlar kotu aninda sana soylemeseler haber vermedin diye kizmaz misin. Bence annenle konusmalisin en kotu bisey soylemeyop anne seninle yatmak istiyorum bugun diyebilirsin. yas kac olursa olsun onunda hosuna gidecektir

Oncelikle merhaba .
Ben bipolar hastasiyim . Gunde 2 defa 1000 mg depakin ve lithrull aliyorum . Yaklasik 3 aydir ilaclarimi kullaniyorum .
1 haftadir delirmek uzereyim . Ağlama krizleri titremeler . Odaklanamamak .
Ben cok radikal kararlar alip mufettislik icin sinava hazirlanmaya karar verdim ama 1 haftadir kitap yuzu acamiyorum .
Uyuyamiyorum uyanamiyorum .
Kendimi öldürmek istiyorum . Başımda facia bir zonklamayla yasamaya calisiyorum . Hiç bu kadar ciddi bir atak gecirmemistim.
Malesef doktorumu carsambadan once gorme imkanim yok yurtdışında seminerde .
Beni sakinlestirin lutfen yoksa bu gece kendimi.öldüreceğim

Canim benim sakinles dersi okulu imtahanlari bi kenara koy ,önce sagligin aldigin radikal kararlar ve ilaclar seni bu düsüncelere sevk ediyor .Sakinlesemiyorsan acil servise gidip ya hastaneye yatis al yada gidip hic degilse sakinlestirici bir igne ol bu düsüncelerden siyrilicaksindir ,carsamba gününe kadar kendini idare etmeye calis .Carsamba günü doktorunla görüsüp ilaclarda dozaj düsürme yapabilirsiniz yada baska ilac verir.

Bak canim benim müfettis olucam üniversite bilmem ne bitiricem diye kendini zorlama patlak veriyor ,sakin ol önce sagligina bak,2000 mg depakin fazla atakmi gecirdin lithrull ne kadar aliyorsun ,ilaclar bazen yan etkiler yapiyor bu yan etkiler senin yazdiklarina uyuyor ,canim benim Allah büyüktür yardimcimizdir ya rahim ya rahman ya fettah zikrini cek ,bunlar zikirdir ve insani rahatlatiyor ,Allah yardimcin olsun.

Kendimi çok fazla sıktım galiba patladı boyle .
Hayatimda hic bu kadar yoğun bir atak gecirmemistim .
Delirmemek için dua edecegimi hiç ummazdim

Kendimi çok fazla sıktım galiba patladı boyle .
Hayatimda hic bu kadar yoğun bir atak gecirmemistim .
Delirmemek için dua edecegimi hiç ummazdim

Yazdiklarindan belli cok sıkmissin kendini rahatlaticak ortamlarin icerisinde olman lazimdi.Derslerini calismaya calisirken kendini ihmal etmissin, birde üzerine ilaclar.

Bunu atlatirsin korkma ,ama gelicegin adina artik kendini zorlamadan sıkmadan rahat hareket etmen lazim.ilaclarini yine kullan ama sadece derslere odaklanma.

Baktim basa cikamayacagim acile Gittik sakinlestirici vurdular direk gelip uyudum zaten . Bugun gunduz iyiydim su an gene sıkışmaya basladi icim . Umarim gene olmaz dun geceki gibi .
Zira her gece acilde solugu almak istemiyorum

Durulmayan bir kafa adında bir kitap vardı, yazarı kendisi de bipolar bozukluk yaşayan bir psikiyatr. OKumadıysanız faydasını görebilirsiniz belki diye paylaşmak istedim. Kolaylıklar diliyorum.

Baktim basa cikamayacagim acile Gittik sakinlestirici vurdular direk gelip uyudum zaten . Bugun gunduz iyiydim su an gene sıkışmaya basladi icim . Umarim gene olmaz dun geceki gibi .
Zira her gece acilde solugu almak istemiyorum

Kendine derslerin disinda zaman ayir ,kendini zorlama hersey düzelir ,o gün acile gitmen isabetli olmus .Her gün gitmen gerekmez korkma ,uykularina dikkat et zamaninda yatmaya calis ,birde yemeklerine dikkat et .Allah yardimcin olsun.

Back