• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nolur bana bi akıl verinnn :(((

_elvan_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
59
0
36
İstanbul
kızlar bişiy sorcam sizee benim saçım sarıydı sonra sıkıldım başka renklere geçtim bir sürü renk yaptım haliyle yandılar :((( şimdi mavi siyah geçengün saçımı kestirdim yani ysanıkları temizlettim kısacık oldu çok beğendim eşimde çok beğendi ve baana dediki saçlarını sarıya boyat bu kısa saçına çok yakışıcak ben nasıl döncem sarıya yanmasını istemiyorum bana bi akıl verin noolluurrr:(:59::59:

kızlar bişiy sorcam sizee benim saçım sarıydı sonra sıkıldım başka renklere geçtim bir sürü renk yaptım haliyle yandılar :((( şimdi mavi siyah geçengün saçımı kestirdim yani ysanıkları temizlettim kısacık oldu çok beğendim eşimde çok beğendi ve baana dediki saçlarını sarıya boyat bu kısa saçına çok yakışıcak ben nasıl döncem sarıya yanmasını istemiyorum bana bi akıl verin noolluurrr:(:59::59:

saçını açtırmadan mavi siyahtan sarıya dönemezsin.

bence önce beyaz sabunla akıtmaya çalış bikaç ay böyle yıka aktıkça akacaktr... sonrasında açıcı uygularsn dahada açılır

aktı zaten artık mavilik yok 2 yada 3ay oldu en son boyattığım. yinede yıkıymmı yoksa açtıryımmmı?

açtırıym ozaman biraz açık kahveye boyatıym sonra sarıya dönerim çok uğraştığım için yandı ama başka kuaför bulym benim gittiğim çok yakıyo saçımı :(((

neyle açtırcağna bağlı.oriel ver toz açıcı var krem açıcılar var.krem açıcı daha az yıpratıyormuş söyle kuaförüne onnla açsın

bi sorıym kuaförüme yada başka birine sorarım yaa benimki yakıyo saçları :)) krem açıcı diyosun markası varmı peki?

bi sorıym kuaförüme yada başka birine sorarım yaa benimki yakıyo saçları :)) krem açıcı diyosun markası varmı peki?

markası aklmda deiil :)) akşam buralardysan ahmete sorar yazarm sana :)
saçlarına nie eziyt ediosun yazk değilmi :) yakıyorsa açtırma sildirrrrr:))

Back