• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bakinn nolurr

Kahveseverw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
155
29
48
27
Hanımlar pazar sabahi uyandığımda ic camasirimda kahverengi leke vardi bu sekilde salıya kadar leke olarak sürdu su an adetim e 6 gün var ve bel agrisi bas agrisi kasik agriis falan çekiyorum bu kadar erken belirti yasamam normalde cunku adetim duzensiz 38 bile bulabiliyor bazen. Bugun test yaptim.negatif cikti yinede icimde bir umut var sizce hamilelii olabilir mi bu ay doktorum folik asit ve levotion verdi kullandım

Hanımlar pazar sabahi uyandığımda ic camasirimda kahverengi leke vardi bu sekilde salıya kadar leke olarak sürdu su an adetim e 6 gün var ve bel agrisi bas agrisi kasik agriis falan çekiyorum bu kadar erken belirti yasamam normalde cunku adetim duzensiz 38 bile bulabiliyor bazen. Bugun test yaptim.negatif cikti yinede icimde bir umut var sizce hamilelii olabilir mi bu ay doktorum folik asit ve levotion verdi kullandım
Teste negatif çıkabilir fakat bence git beta hcg ne baktır kim bilir belki yüksek çıkar ve gebesindir 😊🤗

Hangi testi yaptınız? Erken testlerden yapmayı deneyin bence kan testine gitmeniz için çok erken, hcgnizin yüksek çıkması hamile olacağınızı garantilemiyor, adetle birlikte kimyasal gebelik yaşama riski çok yüksek. O nedenle adet geçmeden kan testi yapmak hayal kırıklığı yaratabilir.
Her şey gönlünüzce olsun.

Sunu belirtmek istiyorum : folik asit hamile kalmayi kolaylastirmiyor aslinda ilerde hamilelikte bebege yarari dokuncak olan bi vitamin gibi dusunun. Hamile olup olmadigini kesin olarak soyleyemem ancak yumurta takibi yapiyormusun ? Dongunu bilmen ve adet gununu hesaplaman acisindan cok faydasi olcak sana. Ayni zamanda hangi gunleri degerlendirmen gerektigini ogrenmene yardim eder ;) 2 gun sonra mutlaka yine test yap, eger bekleyemiyorsan kan testide yaptirabilirsin :)

Acele etme ve düşünme bence . Bunlar strese sokar seni. Stresinde zarari var.

Sabirli ol ve adet gününün gecmesini bekle .

Sunu belirtmek istiyorum : folik asit hamile kalmayi kolaylastirmiyor aslinda ilerde hamilelikte bebege yarari dokuncak olan bi vitamin gibi dusunun. Hamile olup olmadigini kesin olarak soyleyemem ancak yumurta takibi yapiyormusun ? Dongunu bilmen ve adet gununu hesaplaman acisindan cok faydasi olcak sana. Ayni zamanda hangi gunleri degerlendirmen gerektigini ogrenmene yardim eder :KK66: 2 gun sonra mutlaka yine test yap, eger bekleyemiyorsan kan testide yaptirabilirsin :)
Gecen ay ovulasyon testi ile takip ettim ama gebelik oluşmadı bu ay da adetime yakin yumurtlama oldugunu düşünüyorum bilmiyorum kafam karisik adetim nornalde cok gecikir ama bu kez cok erken olacak gibi hissediyorum

Back