Kizlar yine ayni soruyu sormustum ama cok cevap alamadim yeniden yardimlarinizi bekliyorum. Esimle yeni evliyiz ilk iliskimizde bosalma yasanmadan sadece kizligim bozuldu ve iceri girme olmadi. Bu iliski 9 agustosta gerceklesti ve ben 10 agustosta adet oldum. 15 agustos adetim bitti ve o hun tekrar bir iliski yasadik. Fakat bu iliskidede iceri girme olmadi ama zorladik baya temas fazlaydi yani yine bosalmadi bosalcagi zaman lavaboya gitti.simdi arkadaslar zevk sivisiyla hamile kalma olasiligim var mi bu durumda? Iliskiden 10 gun sonra bel agrisi sirt agrisi yasadim simdilerde mide bulantisi bas donmesi yasiyorum ve dun gece kahverengi bir leke gordum cok azdi ama yerlesme kanamasi olabilir mi adetime 10 gun var ben hamile olabilir miyim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nolur bakin hamile olabilir miyim?
- Konu Sahibi krgzzynp
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- 27 Haziran 2015
- 403
- 283
- 53
Zevk sivisindan da hamile kalanlarin oldugu soyleniyor bu sebeptwn suphelendimIcinize bosalmadysa nasl hamile kalabilirsiniz
- 27 Haziran 2015
- 403
- 283
- 53
Zevk sıvısindan hamile kalinmaz. Sperm deil ki o .yani içiniz rahat olsun. Adet olmazsanz 10 gun snra test yaparsnz.Zevk sivisindan da hamile kalanlarin oldugu soyleniyor bu sebeptwn suphelendim
Cok tesekkur ederimZevk sıvısindan hamile kalinmaz. Sperm deil ki o .yani içiniz rahat olsun. Adet olmazsanz 10 gun snra test yaparsnz.
Kizlar yine ayni soruyu sormustum ama cok cevap alamadim yeniden yardimlarinizi bekliyorum. Esimle yeni evliyiz ilk iliskimizde bosalma yasanmadan sadece kizligim bozuldu ve iceri girme olmadi. Bu iliski 9 agustosta gerceklesti ve ben 10 agustosta adet oldum. 15 agustos adetim bitti ve o hun tekrar bir iliski yasadik. Fakat bu iliskidede iceri girme olmadi ama zorladik baya temas fazlaydi yani yine bosalmadi bosalcagi zaman lavaboya gitti.simdi arkadaslar zevk sivisiyla hamile kalma olasiligim var mi bu durumda? Iliskiden 10 gun sonra bel agrisi sirt agrisi yasadim simdilerde mide bulantisi bas donmesi yasiyorum ve dun gece kahverengi bir leke gordum cok azdi ama yerlesme kanamasi olabilir mi adetime 10 gun var ben hamile olabilir miyim?
Daha oncede yazmistim sanirim gorunce yine yazim dedim.
Evet zevk svisi ile hamile kalinablymus ama dusuk bi ihtimal
Okdar ugrasip hamile kalmaynlar varken onunla olmasi bana mucize geliyor.
Adet belirtisiyle hamilelkk arasinda pek bi fark yoktur.
Adete 10 gun kala pek belirtide olmaz cnku daha yerlesmemis oluyo.
En mantklisi adet gecerse test yapmak ama pskljik olablr.
Iki hamileligmide 10 15 gun gectkten snra belirtilerim olmustu okdr erken olcagni sanmyrm.
Gönlune gore olsun ins
Cok tesekkur ederim canim amin hepimizin gonlune gore olur insallahDaha oncede yazmistim sanirim gorunce yine yazim dedim.
Evet zevk svisi ile hamile kalinablymus ama dusuk bi ihtimal
Okdar ugrasip hamile kalmaynlar varken onunla olmasi bana mucize geliyor.
Adet belirtisiyle hamilelkk arasinda pek bi fark yoktur.
Adete 10 gun kala pek belirtide olmaz cnku daha yerlesmemis oluyo.
En mantklisi adet gecerse test yapmak ama pskljik olablr.
Iki hamileligmide 10 15 gun gectkten snra belirtilerim olmustu okdr erken olcagni sanmyrm.
Gönlune gore olsun ins
- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198