Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten üzüldünüz mü buna ? Ciddi soruyorumİlk öğrendiğim beta hcg 28 ocakta 42'ydi - 30 Ocak 121 Beta HCG değerim 6 Şubat'ta 3089 'ken 10 Şubat'ta 10456 çıktı normal mi bu birden çok fazla arttı bugün randevum var saat ikide ama aklıma takıldı üzüldüm sabah sabah acil cevap lütfen![]()
Normal mi bu çok fazla artış bilmiyorum anlamıyorum ilk bebekGerçekten üzüldünüz mü buna ? Ciddi soruyorum
Beta herkeste farklı artar neden üzülüyorsunNormal mi bu çok fazla artış bilmiyorum anlamıyorum ilk bebek![]()
Ayy bilmiyodum dedim noluyor doktora saat ikide gidecem korktum sabah sabah ilk bebek olunca daBeta herkeste farklı artar neden üzülüyorsunbende kese bile görünmeden 10400 betayı görünce günlerce kafama takıldı neden bu kadar yüksekken bebeği göremedim diye 6+4 te gördüm şükür
![]()
KıyamamAyy bilmiyodum dedim noluyor doktora saat ikide gidecem korktum sabah sabah ilk bebek olunca da![]()
Bende onu düşündüm eşim sürekli içime doğdu ikiz diyor hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter bana ikiz olsa benim için çok çok iyi olur iki tane tek bebiş istiyorummmKıyamamkorkma korkma belki de ikizdir
![]()
Rabbim gönlüne göre versin canımBende onu düşündüm eşim sürekli içime doğdu ikiz diyor hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter bana ikiz olsa benim için çok çok iyi olur iki tane tek bebiş istiyorummm![]()
Amin canım Allah olmayanlarda bebiş nasip etsin inşAllahRabbim gönlüne göre versin canım![]()
AminnAmin canım Allah olmayanlarda bebiş nasip etsin inşAllah![]()
tebrik ederim benimde regl tarihime 5 gün var dün tahlil verdim beta 30.72İlk öğrendiğim beta hcg 28 ocakta 42'ydi - 30 Ocak 121 Beta HCG değerim 6 Şubat'ta 3089 'ken 10 Şubat'ta 10456 çıktı normal mi bu birden çok fazla arttı bugün randevum var saat ikide ama aklıma takıldı üzüldüm sabah sabah acil cevap lütfen![]()
Teşekkürler sizde daha çok yenisiniz benim gibi sağlıklı bebeğiniz olsun inşallahtebrik ederim benimde regl tarihime 5 gün var dün tahlil verdim beta 30.72
Merhaba bebeğinizi gördünüz mü acabaTeşekkürler sizde daha çok yenisiniz benim gibi sağlıklı bebeğiniz olsun inşallah![]()
Kesemi gördüm bebis çok çok küçük dedi var dedi bebek iki hafta sonra net görünür dediiMerhaba bebeğinizi gördünüz mü acaba
Kac haftalıkmış maşallah umarım sağlıklı olur kuzucukKesemi gördüm bebis çok çok küçük dedi var dedi bebek iki hafta sonra net görünür dedii
5 canım amin insAllahKac haftalıkmış maşallah umarım sağlıklı olur kuzucuk![]()