Bebek Beslenmesi Nolur Acil yardım! Bir aylık bebeğim beni emmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Cubuklupijama

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
8
5
43
Merhaba
Bir aylık bebeğimle her emme seansı savaş gibi.Memeye daha yaklaşırken ağlamaya başlıyor.Bazende birkaç dk emip bırakıyor.Zaten başından beri emme sorunu vardı.İlk doğduğu hafta emmediği için sağıp kaşıkla vermiştim.Sonra sadece geceleri sütümü sağıp 2 veya 3 kere biberon vermeye başladım.Biberonla içiyor.Gündüzleri ise emzirmek için elimden geleni yaptım.Çıplak mememi almadığı için silikon uçla emziriyordum.Son 4 gündür ise emzirmek tam bir işkence oldu.O ağladıkça bende ağlıyorum.Anne sütünü almasını istiyorum.Çok mutsuzum.Oysa ne hayallerim vardı 2 yaşına kadar emzirmek için.Nolur tecrübelerinizi paylaşın

merhaba,
benimde 4 aylık kızım var ve benimkide daha kucağıma yatırdığımda anlıyo deli gibi ağlıyo çok zorlanıyorum emzirmek için uyutup biraz uyku sersemi emziriyorum emzik emiyosa onunla aldat ben öyle yapıyorum biraz emziği verip onu çekerken alıp memeyi veriyorum tabi sütüm çok azaldı mama da veriyorum

Canım yardımın için teşekkürler.ama benim tesbitim emzik kullanımının bebeği memeden soğuttuğu yönünde.bakalım emziği kesince emecek mi.

Meme başını tam alamıyordur, alamadığı için de çekemiyor. ayrıca biberonla süt verildiğinde emmek zor geliyor. biberon kullanacaksanız dr. Brown's doğal akış sağlayan biberonu kullanın. emzirme konusunda yakınınızdaki tecrubeli annelerden yardım isteyin. bebeği emzirirken gürültülü ortamlardan uzak tutun, başını mümkün olduğunca yukarıda tutmaya çalışın ve hava yolunu kapatmayın. bebeğiniz daha çok küçük mutlaka emmesini sağlayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…