NOLUR ACIL BALAYI ICIN FİKİR VERIN:( Düğünüm Ağustosta)

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
38
Arkadaslar nişanlımla amacımız illa denize girmek değil böyle sakin kuş civiltilari doğa manzarali düğün yorgunlugunu atabilecegimiz dinlendirici bir mekan olsun.Daha cok gezelim farkliliklar görelim doga manzarali yerler tercihimiz.Ama bir an once karar vermeliyiz nolur tecrubeli balayi ciftlerimizden yardim alabilir miyim ozellikle balayi surecini atlatan arkadaslarim lutfen acil yardim:KK43:

Arkadaslar az cok belirledik kafamizda.Ağva,Abant-Sapanca,Bartın ve Amasrayi sectik.Bu yerlere gidenleriniz var mı?

Her yıl amasra cakraza gidiyoruz, bu bayram çıkışı yine gideceğiz. Mutlaka gidin, mis gibi bir köy. Arka taraf orman ön taraf deniz. Balayı icin de sakin bi yer. Eğer rize olmazsa ben de oraya gitmeyi düşünüyorum. Amasrayla arası yarim saat kadar. Amasrayi da gezersiniz hem

Şimdiden mutluluklar. Ağva'ya ve Abant'a gittik nişanlımla. İkisi de çok güzel yerler fakat hangisini beğendin diye sorarsan Abant benim için her zaman başka kalacak. Kışın gitmiştik ama yazın da muhteşem olduğunu biliyorum. Eğer doğa güzelliklerine merakınız var ve gezmeyi seviyorsanız Abant derim ben oradan Yedigöller Sapanca gezersiniz. Abant'taki oteller de çok güzeldi. Son gittiğimde birkaç yeni otel daha açılmış yol üzerine oradaki tüm otelleri inceleyebilirsiniz. Ağva'da güzeldi fakat benim içim çok ısınamadı nedense oraya her köşesini gezmedik diyedir belki.

X