biraz dinlendimelisin saçını bence üstüste pek çok işlem görmüş keşke kına tamaen çıkmadan bişey yapmasaydın kınanın üstüne asla boya tutmuyo.maskeler falan yap biraz güçlendir sanını yanmasındansa rengin kötü olması daha iyi bence
benimde saçım alacalı koyu sarıydı cnm turunculuklar çoktu vitalin karamelini aldım baya iyi oldu heryeri aynııı şuanda.. koyultmadıda ..tavsiye ediyorummm bende okdr açtırmadan sonra koyultmak istemedim ama heryerde aynı durmuyordu her rengi denedim küllü sarı,küllü koyu sarı,açık kumral.. en son karamel yaptım ama vitalinki :)
onu deniyim bende o zaman ama bana kalsa ben sarı olsun istiyorum malesef olmuyor bide bişey sorucam dha açık yerleri biraz dha koyu boyasam boyaya bi ton koyusunu katarak filan tutturamazmıyım ??
yok cnm yine yama gibi olur bende herşeyi denedim malesef... mesela bende açık bi renk istiyorum ama baktım yamalı yamalı duruyor ondan biraz koyultmak daha mantıklı geldii.. mesela karamele boyadıktan sonra 3 kez yıkadım inan açıldı ilk boyamama göre.. bak vitalin sarısını oksidasyonunuda % 6 lık al biraz koyu olur kapanır ...vital diger boyalara göre daha koyu tutuyor:)
x2t, inşallah doğru anlamıştım, sen sarı tonları istiyorsun, değil mi?
Eğer öyleyse Palette 10.01 deneyebilirsin
Küllü bir renk olduğundan dolayı turunculuğu azaltır ve içinde açıcı (Oryal'dan farklı) olduğundan dolayı bir nevi de olsa saç rengini dengeler.
Turcuncu istiyorum, diyorsan
Palette 10.05 deneyebilirsin.
Bunlardan daha açık saça ancak saçını açtırarak ulaşabilirsin.
x2t, inşallah doğru anlamıştım, sen sarı tonları istiyorsun, değil mi?
Eğer öyleyse Palette 10.01 deneyebilirsin
Küllü bir renk olduğundan dolayı turunculuğu azaltır ve içinde açıcı (Oryal'dan farklı) olduğundan dolayı bir nevi de olsa saç rengini dengeler.
Turcuncu istiyorum, diyorsan
Palette 10.05 deneyebilirsin.
Bunlardan daha açık saça ancak saçını açtırarak ulaşabilirsin.
aynen öyle sarı tonları olmasını istiyorum, daha fazla açılmayı kaldırıcagından şüpheliyim
çok teşekkür ederm bu 2 sinden birini denicem, işte benim derdim o kadar renk farkı olmasın bi saç telinde 3 renk olmasın ama koyu renkte olmasın