• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nolcak bu küllü kumral derdimiz?

xxhilxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
198
2
68
İstanbul
Kızlar artık saç rengimle boyamayla ilgili konu açmaktan sıkıldım resmen :)
Saçlarımı en son küllü kumrala boyadım fakat diplerinde halaa kızıllık var ucları ise yeşil tonlarında.
Yeşil tonları yıkadıkca kırılıyo fakat kızıl tonlar her yıkamada daha da beliriyo.
Daha açık bi kumral istiyorum o yüzden küllü kumral ve açık sarı karıştırıp boyasam kızıllık gidermi sizce ?

Kızlar artık saç rengimle boyamayla ilgili konu açmaktan sıkıldım resmen :)
Saçlarımı en son küllü kumrala boyadım fakat diplerinde halaa kızıllık var ucları ise yeşil tonlarında.
Yeşil tonları yıkadıkca kırılıyo fakat kızıl tonlar her yıkamada daha da beliriyo.
Daha açık bi kumral istiyorum o yüzden küllü kumral ve açık sarı karıştırıp boyasam kızıllık gidermi sizce ?

ben de aynı dertten muzdaripim sacımda kızıllık var dün ilk defa açık küllü kumrala boyadm 8.1 biraz kızıllıkları gitti haftaya bi daha boyamayı düşünüyorum bu sefer 9.1 le boyayacagım

Yeşillenmeye devam edicez:51: yine yeşillendi fındık dalllllarıı :))))))))))))))))

Son düzenleme:
ben de aynı dertten muzdaripim sacımda kızıllık var dün ilk defa açık küllü kumrala boyadm 8.1 biraz kızıllıkları gitti haftaya bi daha boyamayı düşünüyorum bu sefer 9.1 le boyayacagım

ben 6.1le boyadım çok berbat bi haldeyim şuan iş-okul sıkıntım yok diye bekledim 2 hafta şimdi 8.1 ve gümüş sarı karıştırıp boyamayı düşünüyorum acep olcak mı bu sefer :)

Yeşillenmeye devam edicez:51: yine yeşillendi fındık dalllllarıı :))))))))))))))))

benimde hep aklımda aynı şarkı :))):1::1:

kızlar ben de 6 senedir kızılm ve skldm geçen hafta ani bi kararla saçımı palettenin küllü açık kumralına boyadım ama dipler hariç hiiiç tutmadı. ikinci boyamada tutar mı yoksa direkt küllü kumrala mı boyasam ki :/

Kolestonun küllüleri, kızılları iyi kapatıyor. Bence dip boyası yapın küllü bir renkle tekrardan, uçlara sürmeyin.

canım zemin rengin ne? bir foto koyarsan iyi olur .
uzun zamandır boyuyorum ben sarıya istediğim gibide sonuç alıyorum.
annemin saçınıda küllü boyadık yeşillenme oluyor ki beyazı üstüne olmasına rağmen küllü renklerden uzak durmak lazım.

Back