nolacak benim halim?

Konuyla alakalı değil ama evlenemeyenlerden olduğumu, bu konuda, benzeri konularda ve de kendi konularımda belirtmiştim. bugün üye olan bir erkek üye benim bütün mesajlarımı, yorumlarımı okuduğunu yazmış ve tanışma talebinde bulunmuş. başıma hiç böyle bir şey gelmemişti paylaşımlarımdan yorumlarımdan dolayı huzursuz oldum.

Bana da olmuştu bir kez.Yöneticilere şikayet etmiştim.İyi niyetli çıkmaz bunun gibilerden:)

Bu arqda benim iş yerimden iki çocuklu biri var.Biraz yakınlaşma oldu.Çocuklarına adamın kendi annesi bakıyor.Mutlu olur muyum bilmiyorum.

Bence gayette konuyla alakalı. Huzursuz olacak ak bişey yok. O huzursuz olsun

Evliliğî kötü göstermiyorum ki

Hayatın sadece evliliğe odaklı olmadığını söylüyorum

15 yıldır aynı kişi ike beraberim yaklaşık 10 yıldır evli 5 yıldır çocukluyum

Işim gereği çok bitmek üzere olan evlilik gördüm kimi 4 aylık kimi 40 yıllık

Ben konu sahibine umutsuzluğu bırakmasını ve mutlu olmayı evliliğe ve çocuğa odaklamamasını tavsiye ettim

Evlenenler mutsuz demedim sadece evlenmek için evlenilmeyeceğini zira evliliğinde her zaman çok mutluluklar getirmeyebileceğini söyledim

Üslubumun da sizinkinden daha yumuşak olduğu kanaatindeyim

yakınlarına söylemeyi dene çöpçatanlık yapsınlar. tanıdığı birileri vardır. utanılıcak bişi değil eş istemek. belki senin göremediğin ama etrafta gezinen birileri vardır :)

bende size siz onun yerinde değilsiniz anlayamazsnz bekarlık çok güzelmiş gibi lanse ettirmeyin dedim madem kötüydü evlilik güllük gülistanlık değildi sende evlenmeseydin kardeşim sen yuvanı kurmuşsun oda kurmak istiyor sen hayırlısı olsn diyeceğine amaaan evlilik kaka pis der gibi yorum yapıyosun benim uslubum gayet düzgündü sen neyini beğenmedin anlamadım ama şu an uslubumu bozdum sayende..

Bu arqda benim iş yerimden iki çocuklu biri var.Biraz yakınlaşma oldu.Çocuklarına adamın kendi annesi bakıyor.Mutlu olur muyum bilmiyorum.

Cocuk sahibi olmasi disinda var mi seni rahatsiz eden bisey adamla ilgili? Yani tek sıkıntı cocuklarımı? cocuklari yanina almak istese ne tepki verirsin? Iyi düşün öyle yakınlaş tatlım

Cocuk sahibi olmasi disinda var mi seni rahatsiz eden bisey adamla ilgili? Yani tek sıkıntı cocuklarımı? cocuklari yanina almak istese ne tepki verirsin? Iyi düşün öyle yakınlaş tatlım
İyi gibi..içim tqmamen ısınırmı zaman lazım.İtmiyor en azından şimdilik.Anesine yakın ev alacakmış.Sanırım annesinde kalacaktır gidip geleceklerdir.Böyle iyi gibi değil mi?Terkedilmiş hep aldatılmış falan.Yine böyle bir korkusu var fazlaca.Terkedemem de başlayınca.Düğmeyi basmış oldum.

Ben de benzer durumdayım.. Benden kaç yaş küçükler evleniyor.. Ben çok eskiden beri evlenmeye hazır biri olmadım. Hala daha hazır değilim.. Bu gidişle O zaman kadar yaşarsam küçük yiğenlerimin düğününde bile bekar olurum heralde..

Herkesin derdi farkli :))) Benim simdiki aklim olsa 30umdan önce evlenmezdim. Bence keyfini cikarin. Allah kimseyi tek yaratmamistir, mutlaka birgün biri cikar karsiniza. Hayirli biri ciksin insAllah.

Herkesin kısmetinde biri vardır denilmiş birkaç yorumda, bu tür başlıkların rutin yorumudur zaten.

Herkes evlenecek diye bir şey yok arkadaşlar, hayatı boyunca evlenemeyen insanlar var.

dün cok yakın bi akrabamın düğünü vardı 43 yaşında ilk defa evleniyor ve cok güzel olmuştu.Hiç umudunuzu yitirmeyin zaten yaşam koşulları artık evliliği geciktiriyo

arkadaşım 36 sında evlendi hopp hemen hamile kaldı..bebeği kucağında..benim yaş 26 ben evleneli iki sene oldu..Arkadaşım benden 1-0 önde şu an..Dert etme kaderine kim yazılmışsa er yada geç çıkacaktır.

bende bi ara anne olmak için çok istiyodum ben bi evlilik yaptım 5 senedir bekarım yaş 30 bende artık umudumu kestim böyle ölüp gitçem heralde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…