- 10 Mayıs 2015
- 32
- 24
-
- Konu Sahibi benimicimguzel
Ahahhaaahaaa mutlu olacaksan buyuttur yaaYaaa birde evlenmedik ya biz kendime bşr bakıyoeum sorma 30 a da bu sene girdim ondan mı ne. Göğüslerimi falan büyütmeyi düşünüyorum
Vlla kafaya taktım sanki biraz sarktılar zaten büyükte değil niye sarktılarki sanki. Neyseki çözümü var. Düşünüyorum ama para biriktiriyorum bakalım.Ahahhaaahaaa mutlu olacaksan buyuttur yaa
yönetime bildirdim, üyeliğini sildiler.Bana da olmuştu bir kez.Yöneticilere şikayet etmiştim.İyi niyetli çıkmaz bunun gibilerden:)
Konuyla alakalı değil ama evlenemeyenlerden olduğumu, bu konuda, benzeri konularda ve de kendi konularımda belirtmiştim. bugün üye olan bir erkek üye benim bütün mesajlarımı, yorumlarımı okuduğunu yazmış ve tanışma talebinde bulunmuş. başıma hiç böyle bir şey gelmemişti paylaşımlarımdan yorumlarımdan dolayı huzursuz oldum.
Bence gayette konuyla alakalı. Huzursuz olacak ak bişey yok. O huzursuz olsunKonuyla alakalı değil ama evlenemeyenlerden olduğumu, bu konuda, benzeri konularda ve de kendi konularımda belirtmiştim. bugün üye olan bir erkek üye benim bütün mesajlarımı, yorumlarımı okuduğunu yazmış ve tanışma talebinde bulunmuş. başıma hiç böyle bir şey gelmemişti paylaşımlarımdan yorumlarımdan dolayı huzursuz oldum.
teşekkür ederim.Bence gayette konuyla alakalı. Huzursuz olacak ak bişey yok. O huzursuz olsun
o duyguyu cicim aylarındaki o güzellikleri yaşamayan birine evliliği kötü gösteremessiniz en azından çoğunluk evliliğin ilk yıllarında hiç olmadığı kadar mutluydu bazıları hala mutlu oyuzden bu güzel duyguyu konu sahibi de yaşamak istiyor. sözlerinizde haklı olabilirsiniz ama her evlilik aynı olcak dye bişey yok nitekim mutlu olanlar burda değil şu an sevgiler..
yakınlarına söylemeyi dene çöpçatanlık yapsınlar. tanıdığı birileri vardır. utanılıcak bişi değil eş istemek. belki senin göremediğin ama etrafta gezinen birileri vardır :)İşim var çok şükür çalışıyorum ediyorum ama çevremde evlenebileceğim kimse yok. Yaş 34, bu saatten sonra kimi bulucam da güvenip evlenicem de çocuk sahibi olucam? Belki de hep boyle devam edecekumudumu yitirmek istemiyorum ama bunalimdayimmmm
bende size siz onun yerinde değilsiniz anlayamazsnz bekarlık çok güzelmiş gibi lanse ettirmeyin dedim madem kötüydü evlilik güllük gülistanlık değildi sende evlenmeseydin kardeşim sen yuvanı kurmuşsun oda kurmak istiyor sen hayırlısı olsn diyeceğine amaaan evlilik kaka pis der gibi yorum yapıyosun benim uslubum gayet düzgündü sen neyini beğenmedin anlamadım ama şu an uslubumu bozdum sayende..Evliliğî kötü göstermiyorum ki
Hayatın sadece evliliğe odaklı olmadığını söylüyorum
15 yıldır aynı kişi ike beraberim yaklaşık 10 yıldır evli 5 yıldır çocukluyum
Işim gereği çok bitmek üzere olan evlilik gördüm kimi 4 aylık kimi 40 yıllık
Ben konu sahibine umutsuzluğu bırakmasını ve mutlu olmayı evliliğe ve çocuğa odaklamamasını tavsiye ettim
Evlenenler mutsuz demedim sadece evlenmek için evlenilmeyeceğini zira evliliğinde her zaman çok mutluluklar getirmeyebileceğini söyledim
Üslubumun da sizinkinden daha yumuşak olduğu kanaatindeyim
Bu arqda benim iş yerimden iki çocuklu biri var.Biraz yakınlaşma oldu.Çocuklarına adamın kendi annesi bakıyor.Mutlu olur muyum bilmiyorum.
İyi gibi..içim tqmamen ısınırmı zaman lazım.İtmiyor en azından şimdilik.Anesine yakın ev alacakmış.Sanırım annesinde kalacaktır gidip geleceklerdir.Böyle iyi gibi değil mi?Terkedilmiş hep aldatılmış falan.Yine böyle bir korkusu var fazlaca.Terkedemem de başlayınca.Düğmeyi basmış oldum.Cocuk sahibi olmasi disinda var mi seni rahatsiz eden bisey adamla ilgili? Yani tek sıkıntı cocuklarımı? cocuklari yanina almak istese ne tepki verirsin? Iyi düşün öyle yakınlaş tatlım
İşim var çok şükür çalışıyorum ediyorum ama çevremde evlenebileceğim kimse yok. Yaş 34, bu saatten sonra kimi bulucam da güvenip evlenicem de çocuk sahibi olucam? Belki de hep boyle devam edecekumudumu yitirmek istemiyorum ama bunalimdayimmmm
dün cok yakın bi akrabamın düğünü vardı 43 yaşında ilk defa evleniyor ve cok güzel olmuştu.Hiç umudunuzu yitirmeyin zaten yaşam koşulları artık evliliği geciktiriyoİşim var çok şükür çalışıyorum ediyorum ama çevremde evlenebileceğim kimse yok. Yaş 34, bu saatten sonra kimi bulucam da güvenip evlenicem de çocuk sahibi olucam? Belki de hep boyle devam edecekumudumu yitirmek istemiyorum ama bunalimdayimmmm