- 26 Eylül 2009
- 1.083
- 1.185
- 36
-
- Konu Sahibi benimicimguzel
Hayat evlilik ve çocuktan ibaret değil
Şu sayfalarda biraz dolaşırsanız evlilerin hayatının da güllük gülistanlık olmadığını görürsünüz
Arkadaslar guzel yorumlariniz icin tsk ederim cok haklisiniz evlilik dertlerin caresi degil ama inanin bekarlik da cok gulluk gulistan degil.. belki bekar oldugumuz surece ilerde mutlu ve rahat bi hayat hayal etmek daha kolay geliyo.Sana katiliyorum hersey evlilik ve cocuk degil ama insan oglu iste herzaman daha iyisi daha fazlasini istiyo yada elinden olanlarin tam tersini istiyo ne sukretmek var ne kiymet bilmek lafim kimseye degil genel bi yorum senn yazdigini okuyunca aklima geldi:)
evlenenlerde erkenden evlendim diye hayıflanıyor canım merak etme. ben 25 yaşımda evlendim şimdi biraz daha bekleyebilirdim diyorum hemde eşime ölesiye aşıkken. rabbim kısmetini yazmıştır biryere merak etme.İşim var çok şükür çalışıyorum ediyorum ama çevremde evlenebileceğim kimse yok. Yaş 34, bu saatten sonra kimi bulucam da güvenip evlenicem de çocuk sahibi olucam? Belki de hep boyle devam edecekumudumu yitirmek istemiyorum ama bunalimdayimmmm
evlenenlerde erkenden evlendim diye hayıflanıyor canım merak etme. ben 25 yaşımda evlendim şimdi biraz daha bekleyebilirdim diyorum hemde eşime ölesiye aşıkken. rabbim kısmetini yazmıştır biryere merak etme.
rabbim en kısa zamanda kısmetinle karşılaştırsın dualarım seninle :)canim ya tesekkur ederim bazen bir cift guzel soz ruhumu hafifletiyor mutlu ediyor beni.. iyiki varsiniz sagolun :)
o duyguyu cicim aylarındaki o güzellikleri yaşamayan birine evliliği kötü gösteremessiniz en azından çoğunluk evliliğin ilk yıllarında hiç olmadığı kadar mutluydu bazıları hala mutlu oyuzden bu güzel duyguyu konu sahibi de yaşamak istiyor. sözlerinizde haklı olabilirsiniz ama her evlilik aynı olcak dye bişey yok nitekim mutlu olanlar burda değil şu an sevgiler..Hayat evlilik ve çocuktan ibaret değil
Şu sayfalarda biraz dolaşırsanız evlilerin hayatının da güllük gülistanlık olmadığını görürsünüz
Ben 30 yaşımdayım bunalımda değilim çık şükür ama bende isterdim hayatımda biri olsun. Yaş ilerledikçe seçenekler azalıyor olanlarda çürükler kalıyor. Zor ya ama kendi kendimi 50 yaşlarımda öleceğime inandırdım. Galiba o yüzden eskisi gibi takmıyorumİşim var çok şükür çalışıyorum ediyorum ama çevremde evlenebileceğim kimse yok. Yaş 34, bu saatten sonra kimi bulucam da güvenip evlenicem de çocuk sahibi olucam? Belki de hep boyle devam edecekumudumu yitirmek istemiyorum ama bunalimdayimmmm
bu kadar bekledğinize değer umarıım hiç beklenmedik bi anda mutluluğun her daim süreceği bi insanla evlilik yaparsınızİşim var çok şükür çalışıyorum ediyorum ama çevremde evlenebileceğim kimse yok. Yaş 34, bu saatten sonra kimi bulucam da güvenip evlenicem de çocuk sahibi olucam? Belki de hep boyle devam edecekumudumu yitirmek istemiyorum ama bunalimdayimmmm
Ben 30 yaşımdayım bunalımda değilim çık şükür ama bende isterdim hayatımda biri olsun. Yaş ilerledikçe seçenekler azalıyor olanlarda çürükler kalıyor. Zor ya ama kendi kendimi 50 yaşlarımda öleceğime inandırdım. Galiba o yüzden eskisi gibi takmıyorum
Insallah canim ☺evlenenlerde erkenden evlendim diye hayıflanıyor canım merak etme. ben 25 yaşımda evlendim şimdi biraz daha bekleyebilirdim diyorum hemde eşime ölesiye aşıkken. rabbim kısmetini yazmıştır biryere merak etme.
Allah razi olsun tesekkur ederim :)bu kadar bekledğinize değer umarıım hiç beklenmedik bi anda mutluluğun her daim süreceği bi insanla evlilik yaparsınız
Ben uzun değil ama sağlıklı ömür istiyorum. Uzun yaşayıpta napıcamki. Ölümü bitiş olarak görmüyorum tek korkum ölünce ahirette kötü şeyler yaşamak Allah hem âhirette hemde dünyada mutlu huzurlu olmayı nasip etsin inşallah.Allah saglikli uzun omur versin oyle olumsuz seyler cagirmayin hayatiniza :)
Bu arada bir kitap okuyorum orada da 'çağırmayın hayatınıza' dediğiniz gibi yaşadıklarımı biz isteyip hayatımıza çektiğimizden bahsediyor :)Allah saglikli uzun omur versin oyle olumsuz seyler cagirmayin hayatiniza :)
Amin insallahh iki cihanda da mutlu oluruzBen uzun değil ama sağlıklı ömür istiyorum. Uzun yaşayıpta napıcamki. Ölümü bitiş olarak görmüyorum tek korkum ölünce ahirette kötü şeyler yaşamak Allah hem âhirette hemde dünyada mutlu huzurlu olmayı nasip etsin inşallah.
Bu arada bir kitap okuyorum orada da 'çağırmayın hayatınıza' dediğiniz gibi yaşadıklarımı biz isteyip hayatımıza çektiğimizden bahsediyor :)
O yuzden kotu seyler dusunmuyoruz :) bi de benim gibi evde kaldim mesajli konulara girmemek lazim korktukca korkularimiz gercege donusuyormuss.. aman biliyoruz ama uygulayamiyoruz ki :)) canimiz sagolsun napalim
Yaaa birde evlenmedik ya biz kendime bşr bakıyoeum sorma 30 a da bu sene girdim ondan mı ne. Göğüslerimi falan büyütmeyi düşünüyorumO yuzden kotu seyler dusunmuyoruz :) bi de benim gibi evde kaldim mesajli konulara girmemek lazim korktukca korkularimiz gercege donusuyormuss.. aman biliyoruz ama uygulayamiyoruz ki :)) canimiz sagolsun napalim