- 10 Mayıs 2015
- 32
- 24
-
- Konu Sahibi benimicimguzel
Allah mutlu etsin herkesi insallah, ablan adina cok sevindim :) tesekkur ederim tatlimBen herkesin alnına birisinin yazıldığını ve er yada geç onu bulacağına inanıyorum ama geç ama erken. Misal ablam 24 yaşında evlendi 7 yıl sonra boşandı hiç mutlu olmadı evliliğinde 35 yaşında ilk aşkıyla tekrar karşılaştı oda evlenip boşanmış. Şimdi 4 yıldır evliler çok mutlular. Umudunu yitirme hayırlısını iste
Hayat evlilik ve çocuktan ibaret değil
Şu sayfalarda biraz dolaşırsanız evlilerin hayatının da güllük gülistanlık olmadığını görürsünüz
Herseyin hayirlisihayırlısıni iste allahtan. eminim seninde alnina yazili olan bi gun karsina cikacam. Allah saglik sihhat versin en önemlisi o.
geç olsun güç olmasın canımİşim var çok şükür çalışıyorum ediyorum ama çevremde evlenebileceğim kimse yok. Yaş 34, bu saatten sonra kimi bulucam da güvenip evlenicem de çocuk sahibi olucam? Belki de hep boyle devam edecekumudumu yitirmek istemiyorum ama bunalimdayimmmm
İşim var çok şükür çalışıyorum ediyorum ama çevremde evlenebileceğim kimse yok. Yaş 34, bu saatten sonra kimi bulucam da güvenip evlenicem de çocuk sahibi olucam? Belki de hep boyle devam edecekumudumu yitirmek istemiyorum ama bunalimdayimmmm
Aminnnn inşallah Allahim gonlumuzdekini Hayirlisiyla nasip etsinYalniz degilsin. Bu mubarek gecede Allah duysun sesimizi.
İşim var çok şükür çalışıyorum ediyorum ama çevremde evlenebileceğim kimse yok. Yaş 34, bu saatten sonra kimi bulucam da güvenip evlenicem de çocuk sahibi olucam? Belki de hep boyle devam edecekumudumu yitirmek istemiyorum ama bunalimdayimmmm
Sizi anlayabiliyorum. Karşınıza eşinizin çıkacağına inanıyorum. Ben de 30 yaşındayım ve evlenemiyorum. İşin kötüsü artık eskisi kadar evlenme isteğim ve de çocuk sahibi olma isteğim yok. Çünkü mesleğime başladığımdan beri yaklaşık 7 yıldır evlenmek istiyorum. Karşıma çıkanlar da oluyor, tanıştıklarım, görüştüklerim de oldu; ama evliliğe doğru gitmedi. Neden böyle oluyor diye düşündüm, üzüldüm, yıpranan ben oldum. Artık umursamıyorum, olursa olur, olmazsa da üzülmeyeceğim. "Benim için evlenmek, hayırlıysa, evliliği kaldırabileceksem, evlenmeyi nasip et Allahım" diyorum, başka da bir şey demiyorum. Hayat akıp gidiyor, ömür tükeniyor, dolayısıyla geziyorum, eğleniyorum, işimi yapıyorum, arkadaşlarla takılıyorum vs. Evliliğin, bir eşin, eksikliği de var muhakkak; ama akışına bıraktım eskisi kadar düşünmüyorum. İnşallah doğru zamanda doğru insan karşınıza çıkar.
Kendine başka meşguliyetler bul..kursa yazıl,spor yapmakla başla bişeylere,sosyal aktiveteni arttır,tiyatrolarda görev al birsürü şey yapabilirsin ve çevreni genişletebilirsin,yeni insanlarla hayatına renk kat en azından..İşim var çok şükür çalışıyorum ediyorum ama çevremde evlenebileceğim kimse yok. Yaş 34, bu saatten sonra kimi bulucam da güvenip evlenicem de çocuk sahibi olucam? Belki de hep boyle devam edecekumudumu yitirmek istemiyorum ama bunalimdayimmmm
Bi arkadasimin ablasi tam sizin yasinizdaydi.ailesi artik evlenmeyecegine inanirken iki ay biriyle gorustu evlendi simdi iki cocugu mutlu evliligi var seviyor seviliyor masallah.darisi sizin basinizaİşim var çok şükür çalışıyorum ediyorum ama çevremde evlenebileceğim kimse yok. Yaş 34, bu saatten sonra kimi bulucam da güvenip evlenicem de çocuk sahibi olucam? Belki de hep boyle devam edecekumudumu yitirmek istemiyorum ama bunalimdayimmmm
Tesekkur ederim guzel dileklerinize Allah herkesin gonlundekini hayirlisi ile gercek etsin insallahBi arkadasimin ablasi tam sizin yasinizdaydi.ailesi artik evlenmeyecegine inanirken iki ay biriyle gorustu evlendi simdi iki cocugu mutlu evliligi var seviyor seviliyor masallah.darisi sizin basiniza
Cok haklisiniz Allah kotusunden korusun hepimizi..Karsınıza birisi çıktı bundan 5 sene önce diyelim ve mutlu olamadınız ayrıldınız bu çok daha mı iyi olacaktı ?
Allah hayırlısını nasip eder.... gönlünüzü ferah tutun..