- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Sanmiyorum ziplamiyo ucmuyoda belkide ucuyo ama hic gormedim cok yavas hareket ediyo peceteyle dokunuyorum ters donuyo ucmuyo yanipire olabilir mi ki?
Evet balkonda oluyo genelde bugun koltugun ustunde bitane buldum attim karsi balkonda guvercin yuvasi var kombinim ustunde kadin kovamamis bi turlu yuva yapmislarbalkondan mı geldi. güvercin var mı çevrede
Evet balkonda oluyo genelde bugun koltugun ustunde bitane buldum attim karsi balkonda guvercin yuvasi var kombinim ustunde kadin kovamamis bi turlu yuva yapmislar
Bi arastirayim tesekkur ederimgüvercin biti olabilir. muhtemelen öyledir.
Pire yada bit değil yakagan derler bizim bu taraflarda sinek gibi ama sinekten daha küçük ısırdığı yeri yakar resmen,kaşıntı da yapar,diğer ismi yakarca derler sıcak havalardan eğer bahçe vs var ise onlardan kaynaklı oluyor eski oturduğum yer 1.kattı minik bahçeside vardı malum akdeniz sıcağı vardı bunlardan genellikle akşam ortaya çıkar geldiğini hissetmezsin bile :)Merhaba kadinlar klubu uyelerii bu sefer derdim baska. 2 3 haftadir balkonda camasir astiktan sonra kiyafetlere cok dikkatli bakarken nokta kadar bocekler cok degil her kiyafette bitane olsun cok zor goruluyolar anca hareket ettiginde anlasiliyo hareketleride cok yavas. Az once koltugun ustunde gordum islak mendile sardim. Incecik bi kagit parcasi gibi ne oldugunu cozemedim bikere kolumdaymis balkondayken farketmedim kucucukler ama isiriklari acitiyo. Resim yuklemeyi deniycem bilen varsa adini cok sevinirim bu arada boceklerden nefret ederim istemsizce igrenip kasiniyorum uyuz gibi asla olduremem kagit peceteye sarip atarim balkondan. Insallah ne oldugunu bileniniz vardir ona gore bi cozum bulurum
Evet gercektende dediginizmi napicam simdi hic bilmiyorumgüvercin biti olabilir. muhtemelen öyledir.
Evet gercektende dediginizmi napicam simdi hic bilmiyorum
Bende diyorum iki haftadir yataga yattigim zaman bacaklarim neden uyuz gibi kasiniyo bu arada balkonum kapali ama camlari acik birakiyorum hava sicak oldugu icin evdede muhabbet kusumuz var ama onda hic gormedimiyice temizleyip, ilaçlayıp, balkonu kapattırmanız lazım.
Inanamiyorum ya geceleri ozellikle yataga yattigimda backlarim uyuz gibi kasiniyo kizim bi saga donuyo bi sola o zaman yataktada var demekki nasil gitmisler o odaya kadar anlamadimBi kaç sene evvel bizim balkona kuş yuva yapmıştı yavrusu olunca elleyememistik tüm evi kuş biti sarmıştı hatırladıkça kaşınıyorum.
Tüm evi ilaclayarak kurtulduk etrafta yuva varsa oradan geliyor olabilir.
Annemin de balkondaki güvercinlerden dolayı yatak odasını sardı bu böcekler. Eczaneye danışıp oradan bir ilaç aldık annem sıktı bütün odaya 1 gün bekledi, bitti hepsi. Ama evi sarmışsa hepsini ilaçlatın. Sadece balkonsa sıkın hemen bitiyor.Evet balkonda oluyo genelde bugun koltugun ustunde bitane buldum attim karsi balkonda guvercin yuvasi var kombinim ustunde kadin kovamamis bi turlu yuva yapmislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?