Nokta kadar bocekler

Kuzeymasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
560
208
103
Merhaba kadinlar klubu uyelerii bu sefer derdim baska. 2 3 haftadir balkonda camasir astiktan sonra kiyafetlere cok dikkatli bakarken nokta kadar bocekler cok degil her kiyafette bitane olsun cok zor goruluyolar anca hareket ettiginde anlasiliyo hareketleride cok yavas. Az once koltugun ustunde gordum islak mendile sardim. Incecik bi kagit parcasi gibi ne oldugunu cozemedim bikere kolumdaymis balkondayken farketmedim kucucukler ama isiriklari acitiyo. Resim yuklemeyi deniycem bilen varsa adini cok sevinirim bu arada boceklerden nefret ederim istemsizce igrenip kasiniyorum uyuz gibi asla olduremem kagit peceteye sarip atarim balkondan. Insallah ne oldugunu bileniniz vardir ona gore bi cozum bulurum

Iste bu

Eklentiler

• 20180906_155229.webp
    20180906_155229.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 960
Merhaba kadinlar klubu uyelerii bu sefer derdim baska. 2 3 haftadir balkonda camasir astiktan sonra kiyafetlere cok dikkatli bakarken nokta kadar bocekler cok degil her kiyafette bitane olsun cok zor goruluyolar anca hareket ettiginde anlasiliyo hareketleride cok yavas. Az once koltugun ustunde gordum islak mendile sardim. Incecik bi kagit parcasi gibi ne oldugunu cozemedim bikere kolumdaymis balkondayken farketmedim kucucukler ama isiriklari acitiyo. Resim yuklemeyi deniycem bilen varsa adini cok sevinirim bu arada boceklerden nefret ederim istemsizce igrenip kasiniyorum uyuz gibi asla olduremem kagit peceteye sarip atarim balkondan. Insallah ne oldugunu bileniniz vardir ona gore bi cozum bulurum
Pire yada bit değil yakagan derler bizim bu taraflarda sinek gibi ama sinekten daha küçük ısırdığı yeri yakar resmen,kaşıntı da yapar,diğer ismi yakarca derler sıcak havalardan eğer bahçe vs var ise onlardan kaynaklı oluyor eski oturduğum yer 1.kattı minik bahçeside vardı malum akdeniz sıcağı vardı bunlardan genellikle akşam ortaya çıkar geldiğini hissetmezsin bile :)

Bi kaç sene evvel bizim balkona kuş yuva yapmıştı yavrusu olunca elleyememistik tüm evi kuş biti sarmıştı hatırladıkça kaşınıyorum.

Tüm evi ilaclayarak kurtulduk etrafta yuva varsa oradan geliyor olabilir.

iyice temizleyip, ilaçlayıp, balkonu kapattırmanız lazım.
Bende diyorum iki haftadir yataga yattigim zaman bacaklarim neden uyuz gibi kasiniyo bu arada balkonum kapali ama camlari acik birakiyorum hava sicak oldugu icin evdede muhabbet kusumuz var ama onda hic gormedim

Bi kaç sene evvel bizim balkona kuş yuva yapmıştı yavrusu olunca elleyememistik tüm evi kuş biti sarmıştı hatırladıkça kaşınıyorum.

Tüm evi ilaclayarak kurtulduk etrafta yuva varsa oradan geliyor olabilir.
Inanamiyorum ya geceleri ozellikle yataga yattigimda backlarim uyuz gibi kasiniyo kizim bi saga donuyo bi sola o zaman yataktada var demekki nasil gitmisler o odaya kadar anlamadim

Eczanede krem gibi bir ilaç satılıyor,biz aldık kullandık. İki yıldır hiçbir böcek yok

Evet balkonda oluyo genelde bugun koltugun ustunde bitane buldum attim karsi balkonda guvercin yuvasi var kombinim ustunde kadin kovamamis bi turlu yuva yapmislar
Annemin de balkondaki güvercinlerden dolayı yatak odasını sardı bu böcekler. Eczaneye danışıp oradan bir ilaç aldık annem sıktı bütün odaya 1 gün bekledi, bitti hepsi. Ama evi sarmışsa hepsini ilaçlatın. Sadece balkonsa sıkın hemen bitiyor.

Yaz aylarında çok sık karşılaşılan bir durum güvercinlerden eve giren, apartman boşluğundan eve giren kuş bitleri. Kuş bitlerinin ilk tercihleri kuşlar tabiki ancak kanını emcek canlı kalmayınca insana dadanıyorlar. Size tavsiye edebileceğim yergane ilaç bu işin piri olan ... toz. Gerçekten etkili bir bit ilacı. Ayrıca toksik zehirli olmadığı için yan etkisi de yok. ..... bu siteden edine bilirsiniz. Not: Gece kullanmalısınız. Ben gündüz kullanma hatası yaptı ancak bu bitler vampir olduğu için gece aktif oluyorlar. Gece kullanın her yere püskürtebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X