Merhaba ben 3 seans nokta atışlı lazere gittim ve sonuç ciddi anlamda fazlaydı. Bıyık ve koltuk altı için gittim. Bıyık tüyleri ince olduğu için onda etki etmedi lakin koltukaltı gözle görülebilir derecede azaldı. Fakat bunu yaptırdığım yerin bir takım oyunlar oynadığını hissettim. Bilindiği gibi alex lazer yüzde yapılırsa dağıtıyor bunu bana onlar söyledi ama gelin görünki seans süremi uzatmak için koltuk altınada bıyığada kontrollerde alex kullandılar. Ordaki kadın ilk seansta kıllarımın çok fazla döküldüğünü ilk defa bu kadar hızlı dökülenle karşılaştığını söylemişti aşırı beyaz tenliyim ondan sanırım. Neyse bende daha önceden arkadaşlarla araştırdığımız 3 yerden birine gittim oda diode kullanıyordu o yüzden içim rahattı tüm vücutta indirim olduğunu duyunca kaçırır mıyım hemen başladım ama ordaki gibi noktalı değil ütüleme tekniği uyguladılar. 3 gün oldu yaptıralı ama peşin parayı verdim etki almazsam diye korkuyorum. Kıllar yoğun ve kalın burda okuduklarım acı olmadığını söylediler ama bende çok fazla acıdı ve üniversiteyi şehir dışı kazandığımı söylediğimde lazerin dozajını arttırarak yaptı gitmeden 3 seans daha olucam. Kadının böyle yapması bana çok güven verdi ama teknik güvenilir mi yani? Gönül rahatlığıyla devam edeyim mi?