Nokia'dan 55 Liraya Şarjı 36 Gün Giden Telefon

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
596
198
Nokia’dan 55 liraya telefon
Nokia’yı satın alan Microsoft,alt pazarlar için 19 Euro’ya(yaklaşık 55 TL) Nokia 130’u piyasaya sürüyor.

Windows Phone ile akıllı telefon piyasasında yer edinmeye çalışan Microsoft alt pazarlar için Nokia 130’u üretti .Firma Nokia’ya tecrübesi ve duyulan güven ile bu telefonun piyasalarda iş yapabileceğine inanıyor.

Nokia 130 video oynatma, müzik dinleme ve radyo gibi özellikleri sahip. Ancak telefonun en büyük özelliği fiyatının yanında şarjının 36 güne kadar yetebilmesi gibi gözüküyor.

Telefon kullanıcılarına 12 saat kesintisiz konuşabilme, 16 saat video oynatabilme ve 46 saat müzik dinleme imkanı sunuyor. 1,8 inçlik ekranı olan telefon 32 gb’a kadar hafıza kartını destekliyor.

Nokia 130 çift sim karlı veya tek sim karlı olarak iki opsiyonla piyasalara sürülecek. Telefonun Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.
10520440_530031963765697_7337236187960897078_n.jpg

ne varsa nokiada var zaten
keşke eskisi gibi telefonlar üretseydi ama çok geri kaldı
şimdi yeni nesil telefonların şarjı yarım gün giderse şanslı sayıyoruz kendimizi

Ben cok severim. Esim uzakta olmasa devamli watsapa vibera bagimli olmasam kesin alirdim.

Nokia’dan 55 liraya telefon
Nokia’yı satın alan Microsoft,alt pazarlar için 19 Euro’ya(yaklaşık 55 TL) Nokia 130’u piyasaya sürüyor.

Windows Phone ile akıllı telefon piyasasında yer edinmeye çalışan Microsoft alt pazarlar için Nokia 130’u üretti .Firma Nokia’ya tecrübesi ve duyulan güven ile bu telefonun piyasalarda iş yapabileceğine inanıyor.

Nokia 130 video oynatma, müzik dinleme ve radyo gibi özellikleri sahip. Ancak telefonun en büyük özelliği fiyatının yanında şarjının 36 güne kadar yetebilmesi gibi gözüküyor.

Telefon kullanıcılarına 12 saat kesintisiz konuşabilme, 16 saat video oynatabilme ve 46 saat müzik dinleme imkanı sunuyor. 1,8 inçlik ekranı olan telefon 32 gb’a kadar hafıza kartını destekliyor.

Nokia 130 çift sim karlı veya tek sim karlı olarak iki opsiyonla piyasalara sürülecek. Telefonun Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.
Eki Görüntüle 1216248
Yemin ediyorum başta uç gün gidiyor diye okudum vay be çok iyi dedim 36 ymis nutkun tutuldu :D

benimde nokia bi telefonum vardi modelini unuttum gercekten haftalarca gidiyordu...simdi ayfonla gercekten bir gun giderse sukret...

gerci islevleri farki..o zamankiler sade telefondu..simdikiler telefonlu bilgisayar mubarek...muzik ac film ac dizi ac..oyun ac...navigasyonu ac, facede dolas, instagramda fink at...internette cozut...hersey mumkun...normal yani..

Back