• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nokia N97 Kullananlar 3'üncü Nesil Telefon...

SummerLove

Don LasTiği
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
317
2
96
İstanbul
Kızlar bu telefon firmanın “her şey dahil” olarak lanse ettiği yeni ürün, 3,5 inçlik 640x360 piksel ekrana sahip. 16 milyon renk derinliğine sahip ekran 16:9 oranıyla gerçek geniş ekran deneyimini vadediyor..... Bu telefon Haziranda Türkiyeye daha yeni geldi. Mükemmel bir telefon ' yok,yok ' yani... Ayrıca yakışıklı bir telefonda :jeyyar:

Aytrıntılı bilgilere burdan bakabilirsiniz; Nokia Türkiye - Nokia N97 - Teknik Özellikler

Daha güzel ve ayrıntılı resimlerde burda; Nokia Türkiye - Nokia N97 - Ürün Sayfası

Resimler Beyaz;

nokia_n97.jpg

nokia-n97-open.jpg

Nokia-N97-Resim2.Jpg

Resimler Siyah Beyaz Geçişli;

nokia-n97-3.jpg

b-313419-Nokia_N97.jpg

nokia-n-97.jpg

Yorumlarınız Bekliyorum cokacimcoook

Arkadaşlar ben de N97 kullanıcılarındanım ve gayet memnunum ,harika bir cihaz.a.s
Öncesinde ıphone kullanıyordum

N97’de olup iPhone 3GS’de olmayan özellikler:

Mobil TV ve Görüntülü görüşme

Flaş ve kamera ışığı

FM Radyo, Java desteği

Gerçek QWERTY klavye

Harici hafıza desteği

TV / Projeksiyon bağlantısı

FM verici: Müzik içeriğini yakındaki bir radyodan dinleyebilme

Flash lite desteği ve flash video

iPhone 3GS’de olup N97’de olmayan özellikler:

Multi-Touch: Ekran üzerinde çift teması algılama

Ekran büyüteci

HSDPA 7.2 Mbps desteği

El ile odaklama

Menü şifreleme

Panoramik menü

Şimdi mini N97 ler çıktı , onlar da çok cici lakin büyüğü daha hoş buluyorum ben..olumunekankayizsmile

Paylaşım için teşekkürler.

Yakışıklı telefon olayına bittim Summer Love kaydirigubbakcemile3

libis kiz benimde telefonum bu ,yani ayniymis telefonlarimiz
kouyu acan arkadasada kesinlikle oneririm ben cok memenunum cok seviyorum bu telefonlari
kucuklerini sevmiyorum buyuk daha guzel bence

bunun dokunmatiği gerçek kapasitif dokunmatik değil diye biliyorum.
yani Iphone gibi hassas değil

Evet..

İphone kadar hassas değil ,dokunmatik ekranda iphone bir numara fakat diğer özellikleri ile hemen hemen aynı ayardalar hatta kamera ve video çözünürlüğü bakımından n97 daha iyi..

El yazısını her iki telefon da çok iyi tanıyor ,n97 de kalem de kullanabilirsiniz ama çok dikkatli olmak gerekiyor ,hafifçe dokundurmak yeterli,aksi halde çizilir..

libis kiz benimde telefonum bu ,yani ayniymis telefonlarimiz
kouyu acan arkadasada kesinlikle oneririm ben cok memenunum cok seviyorum bu telefonlari
kucuklerini sevmiyorum buyuk daha guzel bence

olumunekankayizsmile
Sempy..
Burda da mı birbirimizi bulduk lekaydirigubbakcemile3

Evet ben de memnunum , epeydir kullanıyorum..

Yanlız tema yükleyemedim , sen hiç yüklendin mi veya yükleyen arkadaşlar var mı :hulya:

Back