Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar telefona ihtiyacım var biraz baktık eşimlede o samsung almayı düşünüodu bnde lumiaya baktım kullananınız var mı ya da bi öneride bulunabilecek olanınız...
bende düşünüyorrdum almayı ama 1 haftadır arastırıyorum gerçekten telefonun yanından geçmiyorum. öncelikle nokianın son çırpınışları die geçiyor. windows işletim sistemi htc bile tutunamadı nokia da aynı durumda uygulama çok az olanı da indiremiyorsun 400 tl ver samsung y al daha ii diyorlar. bende samsung galaksi s3 mini yada duos düşünüyorum lumia dan vazgeçirdiler.
bende düşünüyorrdum almayı ama 1 haftadır arastırıyorum gerçekten telefonun yanından geçmiyorum. öncelikle nokianın son çırpınışları die geçiyor. windows işletim sistemi htc bile tutunamadı nokia da aynı durumda uygulama çok az olanı da indiremiyorsun 400 tl ver samsung y al daha ii diyorlar. bende samsung galaksi s3 mini yada duos düşünüyorum lumia dan vazgeçirdiler.
Canım kimse cevap vermedi die bakmamıştım konuma kusura bakma onun için bana eşim s3 mini almış kullaniorum yaklaşık bi aydır ve memnunum almadıysam hala şayet tavsiye ederim=)
Alacaksanız daha ince daha ucuz bir şeyler alın. Fiyatıyla kalitesi bir değil bu telefonun. Ses tuşu ve kilit tuşu 6 ay olmadan 2 kere bozuldu garantiye gönderdim yaptılar. Bu teknoloji aletleri şans işi daha çok ya.