6 ay önce falan almıştım temiz hiçbir sorunu yok kendim kullanıyordum zaten alındığı gün ekran jelatini takıldı arka kapaklı kullanıldı her zaman çok temiz bir telefon resimlerinide yarın koyacağım alıcı olan mesaj atabilir
440 düşünüyorum hiçbir çiziği yok ekranında falan sıfırdan farksız garantiside devam ediyor
evet sıfırı 500 civarı telefonunda sıfırdan farkı yok teşekkürlersıfıra galıba 500 civarıydı.hayırlı satışlr
sifiri 500 se canim 400 e anca satarsin.ben şahsi fikrimi söyleyeyim benim telefonum 610 liraydi .o telefonun ikinci elini bana 550 ye verseler almazdim 60 lira üstüne koyup sifirini almak zor diil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet sıfırı 500 civarı telefonunda sıfırdan farkı yok teşekkürler
illede satıcam diye bişey yok zaten öyle alıcısı olursa satarım ben alırken 610 tl ye almıstım model değiştirmek istediğimden satıyorum öyle dursada olur yani alıcısı olsa bi pazarlıkla veririm ama alalı daha surda 5 6 ay oldu çiziği bile yok 400 e falan vermekte içimden gelmiyor hiç
Bişiy demedim niye azarliosunki.hayrli satışlar :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben dusunuyorum fıyat ne kadar ve resım ekleyebılırmısın ?
tamam cnaım eklersen memnun olurum anlasırsak alırım canımyarın sabah 9 gibi ekliyebilirim resimleri
eklerim yarın sabah kesin aksam bi bak sen yinede aksam da ekleyebilirim 8.30 9 civarı anlasırız :)tamam cnaım eklersen memnun olurum anlasırsak alırım canım
yarın sabah 9 gibi ekliyebilirim resimleri
tamma canım aksam bakarım beneklerim yarın sabah kesin aksam bi bak sen yinede aksam da ekleyebilirim 8.30 9 civarı anlasırız :)
canım son fıyat ne ?
sıfırı zaten 500 tl bır fıyatta bulusup anlsalaım garantısı devam edıyor dımı bır sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?