Nokia E5 E6 mı yoksa samsung galaxy w mi

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
21.204
51.729
798
merhaba arkadaslar cok kararsız kaldım
nokia E5 hoşuma gitti, ücreti de uygun. Ama cok sık telefon alan bi insan değilim 2,5 yıldır kullanıyorum telimi bozuldugu için deiştiriorum... E6 bir üst modeli ama arada fiyat farkı cok fazla özellik farkı da kamera ve hem dokunmatik hem klavyeli ekran olması. Hangisini tavsiye edersiniz arkadaslar?
Veya bana kullanması zor gelse de dokunmatik telefon mu alsam samsung glaaxy w yi tavsiye ettiler onunda fiyatı cok

Ne yapsam bilemedim

Bu arada hep nokia kullandım.. Değişiklik olsun istiyorum

Şimdi teknosada turuncu indirim yakaladımm e 72 600 tlye düşmüş kafam karıştı..

canım eşim yeni aldı samsung galaxy s3 mükemmel bir telefon..1500 tl tabi (senin bütçeni bilmiyorum ama), İşlemcisi süper tabi internet şart.. kesinlikle tavsiye ederim..

Biliyorum samsung galxy 3s cok iyi bir telefon ama ben acil maillerim işim için ineternetini kullanmayacagım, o biraz fazla geliyor bahsettiğim telefonlardan samsung 800 tl e 5 430 dieri 760 tl. Peki dokunmatik telefonları tavsiye edermisiniz?

Ben de hep nokia kullanıyordum ani bi kararla
Samsung vave 3 aldım çok memnunum resim kalitesi mükemmel hem de çok şık duruyor
900 tl aldım

gitgide kafam karıısıyor :)

daha renk seçimi var, beyaz istiyorum ama kirleniyor.. siyah ta simsiyah kapkara.. offfff

gitgide kafam karıısıyor :)

daha renk seçimi var, beyaz istiyorum ama kirleniyor.. siyah ta simsiyah kapkara.. offfff

Akıllı telefon alıyorsanız hiç düşünmeden Samsung alın ya da alternatif olarak htc alın.. Samsung Gio modeli 450 civarında bir üstünde Ice modeli var oda 500-600 arası .. Dediğiniz işlemleri ikisi de yapar ice ın kamerası daha iyi. Sizin yazdığınız model de bunalrdan iyi olabilir ama ne farkı var bilmiyorum.

Basitçe anlatayım. Neden samsung? Çünkü android (google) işletim sistemli. Yani birçok ücretsiz uygulama kullanbilirsiniz. Çevrenizde iphone kullanan varsa neredeyse aynı özelliklerde diye düşünün. (yani internete girme program kullanma olarak)

İnternete kablousuz ağınızdan bedava girer android marketten istediğiniz kadar ücretsiz program, oyun, dokuman indirirsiniz birkaç saniyede..
Aldığınzı telefonun wi-fi ve 3g ikisi de olsun yoksa internete istediğiniz gibi giremezsiniz.

Nokia da program bulamazsınız uğraşırsınız sadece elinizdeki telefon ne ise onun içindekiler....

Not: Samsung alacaksanız modelleri arasında bada işletim sistemi olanlardan almayın nokia gibi bir işinize yaramaz.

Bu arada normal telefon alacaksanız Nokia alın. Nokia Samsung dan iyidir ama akıllı telefonlarda önemli olan işletim sistemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…