Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde noel diye bişey yokk..
yılbaşı varr..
noel kutlamıyoruz tamamdaa.
önyargıdaa yanlışş..
yeni gelen yılı bizde güzel karşılamak adınaaa eğleniriz evde ailecek..
tabularını yıkın birazz..bunu noel diye alırsanız kutlamıyoruz .birkere noel çok farklı tarihlerdee kutlanırr..
Noel, her yıl 25 Aralık tarihinde İsa'nın doğumunun kutlanıldığı Hristiyan bayramı. Ayrıca Doğuş Bayramı, Kutsal Doğuş veya Milât Yortusu olarak da bilinir.
Noel, her yıl dünyadaki Hristiyanların çoğunluğu tarafından 25 Aralık'ta kutlanır. Kutlamalar 24 Aralık'ta Noel arifesiyle başlar ve bazı ülkelerde 26 Aralık akşamına kadar devam eder. Ermeni Kilisesi gibi bazı Doğu Ortodoks Kiliseleri, Jülyen takviminde 25 Aralık'a denk gelen 7 Ocak'ı Noel olarak kutlarlar. Hristiyanların çoğunlukta olduğu ülkelerde pratik olarak Noel tatili yılbaşı tatiliyle birleştirilir.
buda alt bilgi olsunn...biz noel deil yeni gelen yılı kutluyoruzz yani 31 aralıkk yanii yılbaşı....noelle hiç bir alakası yokturr...
niye noel kutlarmisniz diye soruyorsunuzki anlamiyorum bir hristiyana gidip ramazan bayrami yada kurban bayrami kutlarmisiniz demekten hic bir farki yok bunun
Kusura bakma canim, ben actim bu anketi, soruyorum cünkü o kadar cok tanidigim varki Noel i kutlayan yani 24-25-26 alaligi kutlayan!!! bilmezmiyim dinimizce böyle birsey yok ama kutlayan cok!!! malesef....Yilbasi kutlamasi ayri, ona kimse bisey demiyor...