Nodülleri 3 mm yi geçenlere ameliyattan başka çözüm yokmu yanii :(((

HNDN77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
34
0
merhaba arkadaşlar.. hiçbir şikayetim yokken eşimin "boğazında bir şişkinlik var " demesiyle, aynada baktığımda ciddende farkettim o şişlikleri. bunun üzerine dahiliyeye gittim burada endokrin bölümü yok çünkü. tsh düşük çıktı , ama nodüllerim 3 mm yi geçmiş. doktor ameliyattan başka çözümü yok dedi. hiçbir ilaç vermedi. ikinci bir doktorda aynı şeyi söyleyince şok oldum . ben ağrım sızım olmadan , bana rahatsızlık veren bir şikayetim olmadan nasıl ameliyat olacağım ?? günlerdir üzüntüden mahvoluyorum , bana bir akıl verin ne olur.. bu durumu yaşayanlar bilir , ne olur yardımcı olun ne yapayım ben şimdi ??

öncelikle geçmiş olsun

bence abartmış doktor sen bi doktora daha git

3 mm çok küçük
benimde nodüllerim var biri 8 diğeri 9 mm

hiç birşey yapılmadı
testlerim iyi çıktığı için ilaç bile vermedi doktor

sen bence emin olmak için bir doktora daha git
öyle hemen ameliyat olma

hem başka tahlillerde yapılması lazım pırt diye ameliyatmı olurmuş

canıım tşk. ederim , bende senin gibi düşünüyoruum. hiç duydunmu nodüller için limon suyu ve ezilmiş sarımsağı 15 gün bekletip kullanıyorlarmış yok ediyormuş.. onu deneyeceğm birde , bakalım belki buda bir çözüm olur..sağlıklı günler dileğiyle sanada geçmiş olsun canım çok sağol..

oyk canım ben denemedim hiç bişey

bence çok fazla üstüne düşme unut hatta
sadece kontrollerini aksatma yeter

ben unuttum bile bende nodül olduğunu
sadece kontrollere gidiyorum
panik yapmana gerek yok yani
ama sakın kontrollerini aksatma canım
çok geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar bendede kistik nodüller ve tam 8 tane yaşım henüz 21 olmasına rağmen benimkide en büyüğü 3cm çok rahatsızlık çekiyordum çok ağrıla4rım oluyordu ayrıca hormonlarımda bozuk olduğum için adet düzensizliğimde vardı ve kilo alamıyordum 4 farklı doktora gittim araştırma hastanesine tıp fakültesine özel hastane gitmedim yer kalmadı bana ameliyat olmak için çok gençsin dediler ama başka çarede önermediler.bende netten tesadüfen denk geldiğim bi yüzde yüz bakanlık garantisi olan bitkisel olduğuna dair ilaç aldım 25 gündür kullanıyorum ve ilk defa adetim tam zamanında oldu ve boğazımda ağrılarım sıkıntılarım olmaz oldu bu ilacın nodülleri zamanla küçülttüğü ve zamanla yok ettiğ*i söylüyolar fakat daha doktora gitmedim bi 15 gün sonra gitcem nodüllerimddee küçülme olurmu diye napıyım çok doktora gittim ameliyat olmak istemiyorum atom tedaviside olmak istemiyorum en iyi yol bitkisel inş. nodüllerim tamamen yok olur hepimizin allah yardımcısı olsun acil şifalar dilerim

X