Nodül ameliyatı olanınız var mı?

ipekbocugu

Yarınlar güzel olacak..:)
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
1.625
1
42
Görümcem nodül ameliyatı oldu Dr. nodülleri trioid bezine yapışık olduğu için trioid bezlerini de almış.Sesi çok kısık çıkıyor. Konuştuğu zor anlaşılıyor. Şimdi merak ediyoruz :uhm:acaba ne gibi sonuçları olur diye yani kilo mu alır, sesi ne zaman düzelir, başka ne gibi kötü etkileri olabilir diye,CADIARZU Bu konuda bilgi sahibi olupta cavap verirseniz çok sevinirim...

merhaba ipek bocugu
bende yakin zamanda ameliyat oldum benimde triotlarimin bir kismi ve noduller alindi ama ses kisikligi olmadi.Ama dr bastan olabilecekler hakkinda zaten bilgilendiriyor yani ses kisilmasi olabilir bir muddet kilo alinir vs vs....
neyse bu durum kisiden kisiye degisik olabilirmis tabikii dr yetenegini burda onemli bence ameliyat sirasinda ses tellerine hafifde degmis olsa bir kac hafta en kotu ihtimal bir kac ay ses kisikligi olabiliyormus bu bende olmadi ancak benim hizli calisian triotlar simdi iflasta hic calismiyor ve ben surekli kilo aiyorum yemek yemedigim halde kilo alip yeniden ilaca basladim
allah herkesi daha kotusunden korusun diyip allahtan acil sifa diliyorum herkese
selamlar
figanya

X