A101 de bulamadim burda var ama bide tencerede yapilanlardan bahsediyorsunuz sanirim ben bardak gibi olanlari sormak istedim paket diyince o anlasildi galiba . o tencerede yapilanlari yurtta kaldigim icin yapamamA101 de satılıyor
Real bulundugum konuma yakin yok . cagri market dediginiz yer neresi acebaindomie realde var, hatta çağrı markette bile denk geldiğim oldu
smart marketlerden her türlü kore ürünü alabilirsiniz, ayrıca makrocenterlarda da noddleları bulunuyor.
evet hem korelilere hem kore mutfagina merakliyim avatarindaki diziyide suan izliyorum hala bitiremedim zamansizliktanNoodle olarak bi pakette 6 parça var market var adını da tam hatırlamnıyorum pahallı ama lezzetli
zaten onu yaparken de zevkle yapmak lazım soya sosu sebzeleri olmadı tavuğu ben bu şekilde daha çok seviyorum
Tabi bide baharatları
Kore mutfağına meraklıysan ben çok gidip yemek istiyorum daha nasip olmadı
Uygurların lokantalarını da tavsiye ederim
Yapacsk yer imkanim yok yurtta kaliyorum :/Ben sana tarifini vereyim :)
Hayır canın indome den bahsediyorum bizim burda var bi kac gun önce gördüm dahaA101 de bulamadim burda var ama bide tencerede yapilanlardan bahsediyorsunuz sanirim ben bardak gibi olanlari sormak istedim paket diyince o anlasildi galiba . o tencerede yapilanlari yurtta kaldigim icin yapamam
evet hem korelilere hem kore mutfagina merakliyim avatarindaki diziyide suan izliyorum hala bitiremedim zamansizliktanyurtta kaldigim icin kendim yapmam olanaksiz
bi bakiyim cikip burdakine cok tesekkurler :))Hayır canın indome den bahsediyorum bizim burda var bi kac gun önce gördüm daha
Bende çok severim kağıt kutu içinde satilanlardan alıyordum
Hepsinde olmayabilir araştırın bence
ayyyy sanirim ithal bircok marka denedim ama bunu ilk defa goruyorum metro istanbul izmit arasindaki yolda biliyorum bitek baska nerde varEki Görüntüle 1719828
Bunlardan soruyosan metro marketlerde vardı
ay ne hadsizligi hic dikkat etmedimbu arada hadsizlik olarak algılamayın lütfen ama doğrusu noodle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?