• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noddle

ahromeo

Ne biçim Romeo'sun sen :/
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
507
528
103
30
Merhaba ; konum biraz saçma olabilir ama istanbul 'da kore noddle ı satan yer bilen var mı hazir paket olanlardan . 2 senedir yiyodum bazi markalar vardi cogunun turkiyeye getirilisi yasaklanmis . Burda cikan uyduruklarida fazla sevmiyorum (makarneks, nudo...) hala (nongshim -leader -indomie vb)satan yer bilen var mi ?

indomie realde var, hatta çağrı markette bile denk geldiğim oldu Hoppa
smart marketlerden her türlü kore ürünü alabilirsiniz, ayrıca makrocenterlarda da noddleları bulunuyor.

Ben geçen MİGROS ta gördüm.. Ama 3M MİGROStu

A101 de satılıyor
A101 de bulamadim burda var ama bide tencerede yapilanlardan bahsediyorsunuz sanirim ben bardak gibi olanlari sormak istedim paket diyince o anlasildi galiba . o tencerede yapilanlari yurtta kaldigim icin yapamam :(

Noodle olarak bi pakette 6 parça var market var adını da tam hatırlamnıyorum pahallı ama lezzetli
zaten onu yaparken de zevkle yapmak lazım soya sosu sebzeleri olmadı tavuğu ben bu şekilde daha çok seviyorum
Tabi bide baharatları
Kore mutfağına meraklıysan ben çok gidip yemek istiyorum daha nasip olmadı
Uygurların lokantalarını da tavsiye ederim

O zaman ben onur markette görmüştüm

indomie realde var, hatta çağrı markette bile denk geldiğim oldu Hoppa
smart marketlerden her türlü kore ürünü alabilirsiniz, ayrıca makrocenterlarda da noddleları bulunuyor.
Real bulundugum konuma yakin yok . cagri market dediginiz yer neresi aceba

Noodle olarak bi pakette 6 parça var market var adını da tam hatırlamnıyorum pahallı ama lezzetli
zaten onu yaparken de zevkle yapmak lazım soya sosu sebzeleri olmadı tavuğu ben bu şekilde daha çok seviyorum
Tabi bide baharatları
Kore mutfağına meraklıysan ben çok gidip yemek istiyorum daha nasip olmadı
Uygurların lokantalarını da tavsiye ederim
evet hem korelilere hem kore mutfagina merakliyim avatarindaki diziyide suan izliyorum hala bitiremedim zamansizliktan :D yurtta kaldigim icin kendim yapmam olanaksiz

A101 de bulamadim burda var ama bide tencerede yapilanlardan bahsediyorsunuz sanirim ben bardak gibi olanlari sormak istedim paket diyince o anlasildi galiba . o tencerede yapilanlari yurtta kaldigim icin yapamam :KK43:
Hayır canın indome den bahsediyorum bizim burda var bi kac gun önce gördüm daha
Bende çok severim kağıt kutu bardak olanlardan içinde satilanlardan alıyordum
Hepsinde olmayabilir araştırın bence

Bende noddle açma şekline bayılıyorum sırf meraktan kursuna gidebilirim :KK76:
Büyük kızım kore mutfagığla ilgili çok sever mikrosta orjinal tatlara yakın markalar var:KK66:

image.webp
Bunlardan soruyosan metro marketlerde vardı

Ya marka olarak kastetmedim bu marka değil tabi bunu rastgele buldum nette
Demek istediğim bu kaplarda olan sıcak su konup hazırlananlardan bahsediosan yani
Metro bildiğim bi pendik e5 oralarda bi yerde var bi de kadıköy kozyatağında avrupa yakasında da çok var ama nerde bilmiorm

Back