• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

noa parfume yakin kokular hangileri

orkide_17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
328
47
13
Kararsiz kaldim pek bildigim koku da uok guzel baharatli temiz loku mesela noa nin kokusunu cok begemiyorum...ona yalin bildiginiz koku var mi

Kararsiz kaldim pek bildigim koku da uok guzel baharatli temiz loku mesela noa nin kokusunu cok begemiyorum...ona yalin bildiginiz koku var mi
Merhaba. Noa gibi temiz kokulara bakiyorsaniz size Chloe love ve Lacoste pour femme tavsiye ederim :KK68:. Ama bunlar baharatlı değil, bilginiz olsun.

bvlgari omnia crystalline
lacoste pour femme
212 nyc
cerruti 1881
chloe signature
salvatore ferragamo emozione
bunlar temiz,yumuşak kokular. ama içlerinden noa ya en çok benzeyen ilk iki yazdığım bence. emozionede benziyor.

Tesekkur ederimm evettt ferah temiz koku dohru Noa ya yakın mi peki dediginiz koku onun kadar temiz mi kokuyor ne kadat
Rica ederim canim.
Chloe love saf pudra kokusu. Noa daha çok sabunumsu hafif pudralı iken, bu koku sadece pudra, ama en az Noa kadar temiz bir koku merak etme. Ancak bana çok keskin ve soğuk geldiği için ben pek sevemedim, ama bunu sıkınca arkadaşlarım çok begeniyordu, burda da beğeneni çok fazla aslında.
Lacoste pour femme ise sade temiz krem kokusu gibi :KK36:, öyle karışık bir koku değil yani. Bence Noaya daha çok benziyor, yumuşak bir koku.
Ben ikisi arasından Lacoste' yi daha fazla seviyorum. Ama kalıcılık olarak da Chloe love daha iyi :super:.

Son düzenleme:
Rica ederim canim.
Chloe love saf pudra kokusu. Noa daha çok sabunumsu hafif pudralı iken, bu koku sadece pudra, ama en az Noa kadar temiz bir koku merak etme. Ancak bana çok keskin ve soğuk geldiği için ben pek sevemedim, ama bunu sıkınca arkadaşlarım çok begeniyordu, burda da beğeneni çok fazla aslında.
Lacoste pour femme ise sade temiz krem kokusu gibi :KK36:, öyle karışık bir koku değil yani. Bence Noaya daha çok benziyor, yumuşak bir koku.
Ben ikisi arasından Lacoste' yi daha fazla seviyorum. Ama kalıcılık olarak da Chloe love daha iyi :super:.
Cokkk tskkrler ederim bende çok severim temiz kokuyu özellikle noa söylediklerinin hepsine bakicam tavsiye ettiğin site var mı ve fiyatlar nasıl canım original konularından bahsediyorsun değil ki sahtekar az daha değişik kokuyor çünkü

Cokkk tskkrler ederim bende çok severim temiz kokuyu özellikle noa söylediklerinin hepsine bakicam tavsiye ettiğin site var mı ve fiyatlar nasıl canım original konularından bahsediyorsun değil ki sahtekar az daha değişik kokuyor çünkü
Buradaki tavsiye sonucu bir iki tane instagram hesabı biliyorum. Kendim de ordan aldım. Bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. İstersen sana isimlerini özel mesaj atabilirim :KK66:.

Noa ve lacoste pour femme ilk sıktığımda çok fresh koku yayıyorlar ama sanki ilerleyen saatlerde ağırlaşıyor kokuları.

Back