no stres, no test bana destek veren arkadaşlar çok teşekkür ederim

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
10
96
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar
bana destek veren tum arkadaşlarıma teşekkür ederim
şuan itibariyle biraz daha rahatladım
çok derin bi nefes aldım
işteyim gelen telefonlara gulerek açıyorum
sesimin tonu neşeli
masamı topladım
eşimle aramı duzelttim
karnımı seviyorum
ve lavaobaya gidip kendime çeki düzen verdim
yerime geldim karnımı seviyorum
oh ya ne guzel şeymiş bunu bile yaşamak
7 gunumu zehir ettim
ve bir karar verdim
no stres no test :teytey:

değiştiremeyeceğimiz (negatif veya pozitif)sonuçlar için kendimizi yıpratmayalım arkadaşlar denizcim yanındayım benimde 8.gnüm allh yardımcımız olsun

değiştiremeyeceğimiz (negatif veya pozitif)sonuçlar için kendimizi yıpratmayalım arkadaşlar denizcim yanındayım benimde 8.gnüm allh yardımcımız olsun

canım benim hepimizin allah yardımcısı olsun yanımızda olsun
melekleri bize meleklerimizi getirsin inşallah bitanem
uzun zamandan beri hamile haberi alamadık inşallah hepimiz bir anda peş peşe haberleri veririz
lütfen allahımmmmmmm sen bize yardım et :Saruboceq:

sen hiç bişey hissediyor musun kendinde
benim sag kasığım çok agrıyor
birde karın kaslarım akşam olunca iğnelerden sonra yemek yiyorum bi şişiyor karnım yatamıyorum şişlikten
birde mesela benim sag kasığım agrıyor ya ben genelde sag tarafa yatarım bi zararı olur mu

Canım gerçekten burda örnek bir topik açmış,örnek bir karar almışsın.ınşallah bu olumlu yaklaşımla olmulu sonuca ulaşacaksın ve bize müjde vereceksin,inanıyorum buna..
Gerçekten zamanı gelmeden de kesinlikle test yapma..
Buna göre test sonucun ne zaman belli olacak?
Dua ediyorum sen ve senin nezdinde herkes için..

canımmmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim
evet no stres no test
bugun 7 gunum yani benim haftaya salı ayın 14 u betahcg gunum

haahhhhh çok şükür :))))
sen en azından ilk 10 gün unutacaksın herşeyi.. gelecekse gelecek, yolunu kısaltmış olmuyorsun ki bebişlerin
allah güzel sonuçlar nasip etsin.

Deniz sonucunu merakla bekliyorum, seni takip ediyorum, süper bir karar vermişsin, no stress, no test süpersin, benim de 3-4 gün sonra yumurta toplama var.. hepimiz için hayırlısı...

denizcim canım kardeşim......inşaallah hamiş haberi vericeksin sonrada ben inş.ve bekleyen bütün kardeşlerim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…