NLP ile ingilizce

hogwardsli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
4
0
86
45
İstanbul
Merhabalar,

Neuro-Linguistic English tekniğiyle ingilizce öğrenimi hakkında birşeyler duyan-gören-bilen-yaşayan olup da benimle paylaşabilecek birileri var mı acaba aranızda? :)

Taver Dövücü, yöntemin kurucusu, Yeditepe Üviversitesi Davranış Bilimleri ve NLP Araştırma ve Uygulamaları Yöneticisi, 3,5 ayda ingilizce öğrettikleri iddiasında.

Tanıtım toplantısına katıldık arkadaşımla, etkilenmedik desek yalan olur.Ama tabi bir sürü soru işareti var kafamızda.Bu yöntemi birebir yaşamış olan biriyle konuşmak-yazışmak gerek bence hiç de ucuz olmayan kursa başlamadan önce :)

Şimdiden teşekkürler

nlp ile ingilizce konusunda yorum yapan tek güvenilir kişi bulamadım! Hipnozla yorum yeteneklerini de mi sıfırlıyorlar ne!!!!!!!!1

bu konuyu bende çok merak ediorum. fiyatlar çok yüksek. eğer bu paraları vereceksek denemiş birilerinden duymak ii olacaktır

Merhaba,

Bakırköy Amerikan Derneği Dil okullarından satın aldığım İngilizce kursumu ucuza devretmek istiyorum.
3 kur kayıt olmuştum, iki kur gidebildim işim dolayısıyla. Kalan bir kur İngilizce kursumu uygun fiyata devredebilirim.
İsteyen Bakırköy, Taksim ya da Beylikdüzü şubelerinden devam edebilir.

ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir, mail adresim: d.khrmn@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…