nlcn&dilan 'ın sohbet topiği buyrun kızlar :)

benddee ıskenderunaa gıdıyorum.. babacıgımm da geldıı co ozlemıstım zatennnnnnnnnnnnn....... topıge bıtıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm bıtttımmmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

sağda solda olmuodu bi mekanımız olsun dedim :21::13: benimkılerinde haberi yok iznı yok okanın falan dedik hiç beklemiolar sabahın yedısınde bi bakıcaklar kapıda dankkkkkkkkk bizzzzzzzzzzzzzzzzzz ay çok guzel olcak ha hihihihi:KK9::KK9: çok özlemiştim bende canlarımı ya :KK5:

:) Dikkatli olun bayram üstü cok trafik vs oluyor. Ben istanbulda pineklemeye devam sevindim sizin adınıza :)

evet ya ınsaların topıgının ıcınde bızım konuyla alakasız sohbetlerımızz ahahahah :KK19: cok guzel oluoo oyle suprızler.. ben malesef oyle bısı yapamambenım bı anam var mubarek gerekırse esımın calıstıgı yerı ararda ogrenır.. :KK1::KK1: dah sımdı konusuodukk... gunde 50 kez arıo kadıncaz.. hala alısamadı yokluguma.. :KK43::KK43: anaaaaammm benım yaaaaaaa:KK54:

evet ya ınsaların topıgının ıcınde bızım konuyla alakasız sohbetlerımızz ahahahah :KK19: cok guzel oluoo oyle suprızler.. ben malesef oyle bısı yapamambenım bı anam var mubarek gerekırse esımın calıstıgı yerı ararda ogrenır.. :KK1::KK1: dah sımdı konusuodukk... gunde 50 kez arıo kadıncaz.. hala alısamadı yokluguma.. :KK43::KK43: anaaaaammm benım yaaaaaaa:KK54:
benimkilerdende kaçmazdı ama eşim daha yeni is degısıklıgı yaptı o yuzden cok yogun oldugunu bılıolar inandılar hahahah oley ya çok guzel olcak bu bayram gercekten bayram gibi geçicek :KK76:

benimkilerdende kaçmazdı ama eşim daha yeni is degısıklıgı yaptı o yuzden cok yogun oldugunu bılıolar inandılar hahahah oley ya çok guzel olcak bu bayram gercekten bayram gibi geçicek :KK76:

ınsallahh canım .... ben cok ev zıyaretlerını sevmem bayramların da olmazsa olmazı bılıosun.. ama sıkılıyorumm.. bıde bızım aıle cok kalabalık annemler 11 kardess :KK1:
:KK1::KK1: asıret gıbılerr

ınsallahh canım .... ben cok ev zıyaretlerını sevmem bayramların da olmazsa olmazı bılıosun.. ama sıkılıyorumm.. bıde bızım aıle cok kalabalık annemler 11 kardess :KK1:
:KK1::KK1: asıret gıbılerr
ayy allahtan ankarada kalmadık yoksa dusunemıodum bu evın halını eşimin ailesi kalabalık gelirler gece 11 12ye kdr kalkmazlardı bende cinnet gecırırdım acmalar dayılar teyzeler kuzenler vs offfffff dusununce bile sıkıntı bastı :KK53::KK53: babam tek cocuk annemınde 2 kardesi var az ve öz benim taraf :KK1::KK1:

bızım aılelerımız hep ıskendernda.. bız burda yalnızız esımın ıs nedenıyle.. bız burda kalsak bır kör bı ayvazz gecırırızz bayramı:KK19: ama daha ıyı olur yaa ev gezmelerını dusuncek olursam....

olur olur oda olur ınsallah canım.. ee kamılkocun suyumu cıktı mıss gıbı otobus ıstee :KK9:
yer yoktu
biz hep pamukkalenın 2+1lerine alıstık kamılkocun arabaları cok dandıklestı ya pamukyolla gidioduk hep cok rahat tı o otobus :KK8: ucaga binemiorum asla asla çok korkuorum fobim var perde bile asamıorumkı ucaga binim :83::83: o yuzden konforlu hatları ogrendık ıyce pamukkalenin pamukyol aracını şiddetle önerririm :KK1:

bızım aılelerımız hep ıskendernda.. bız burda yalnızız esımın ıs nedenıyle.. bız burda kalsak bır kör bı ayvazz gecırırızz bayramı:KK19: ama daha ıyı olur yaa ev gezmelerını dusuncek olursam....
of evet ya ev zıyaretleri öbek öbek gelen misafirler hic iç açıcı deil :KK37:

yer yoktu
biz hep pamukkalenın 2+1lerine alıstık kamılkocun arabaları cok dandıklestı ya pamukyolla gidioduk hep cok rahat tı o otobus :KK8: ucaga binemiorum asla asla çok korkuorum fobim var perde bile asamıorumkı ucaga binim :83::83: o yuzden konforlu hatları ogrendık ıyce pamukkalenin pamukyol aracını şiddetle önerririm :KK1:

yukseklık fobın mı canım??? ben ucaga bındıgımde ınene kadar asagıyı ızlemek ısterım.. korkumu yenıyorum ozaman.. ucaktakı korkum sadece bız suan havadamıyız fıkrıne adapte oldugumda gelıooo :83: sagsalım varında canım gıdecegınız yere gerısı teferruatt

tatlım esım aradı işten erken cıkıomus... çarsıda bulusalım dedı.. galıba bayramlık alcek bana :KK9::KK9::KK9: :KK9:
benım cıkmam lazım.. gorusuruzz ok mı tatlım.. topıgımız sana emanet :KK9:

işte ben o fikri kafamdan atamam bu sefer bi panik atak alır beni yıkarım ortalıgı :KK1::KK1: off bi suru ışım var ben hala pineklıorum ders calısmam lazım banyo yapmam lazım camasırları katlamam lazım yemek yapmam lazım ..dün bi polar eşofman aldım alt onu degiştirmem lazım pehh bitermi bu isler ya ... bu arada dun bir bot gördüm öldüüüüüüüüüüüüüüüüm öldüüüüüüüüüüüüüüüm aglıycaktım nerdeyse ama bi seçim yapmak zorunda kaldım bunu sectim http://images.gittigidiyor.com/5542/ADIDAS-BRASIC-915546-CIRTLI-SPOR-AYAKKABI-43-5__55422556_0.jpg dier ölüp bittigimde buydu http://www.spormarketim.com/urun_res/dc277f2e7b78c627419741fdd6479ead.jpg sence dogru bı tercıhmı yapmısım :KK43::KK43::KK43: bunuda alcam ama oncelık olarak hangısını alsaydım ya of ":KK43::KK43:

X