• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nl oyuncu, Nihat Nikerel vefaat etti

irna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
6.730
4
156
Amasya
Kurtlar Vadisi dizisinin Seyfo Dayısı Nihat Nikerel (59), evinde ölü bulundu. Ünlü oyuncunun uykusunda kalp krizi geçirdiği öğrenildi
fft17_mf382800.Jpeg
Kurtlar Vadisi dizisinin Seyfo Dayısı Nihat Nikerel (59), evinde ölü bulundu. Ünlü oyuncunun uykusunda kalp krizi geçirdiği öğrenildiSinema ve dizi oyunculuğunun yanı sıra yazarlık kimliğiyle de dikkat çeken Nikerel, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde İletişim Bölümü’nde öğrenim görüyordu. Aynı üniversitede hocalık da yapan Nikerel, son olarak Kadir İnanır’la İpsiz Recep dizisinde kamera karşısına geçmişti. Pazartesi günü toprağa verilecek olan Nikerel, Köprü, Zerda, Deli Yürek: Bumerang Cehennemi, Aynalı Tahir, Manisa Tarzanı, Şaban Askerde, Süper Baba, Başka Olur Ağaların Düğünü, Belene gibi film ve dizilerde rol aldı.

Allah rahmet eylesin,mekanı Cennet olsun inşallah:Saruboceq:
Geride bıraktığı sevenleride Allah'tan sabır diliyorum.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun :Saruboceq:
Rabbim günahlarını affetsin
sabırlar versin ailesine :çok üzgünüm:

Allah yakınlarına sabır versin. Yaşı o kadar da büyük değilmiş.. Allah affetsin günahlarını..
Mekanı cennet olur inşallahh :Saruboceq:

Allah rahmet eylesin...çok üzüldüm ...bu sabah da en son röpörtajını öldüğünü bilmeden izledim..
yıllar sonra hayalini geçekleştirip üniversiteye girmiş çok sevinmiş azmine hayran kalmışdım...

Bazı sanatçıların isimlerini bilemiyorum ama
şimdi resmini görünce çok üzüldüm ...
Allah rahmet eylesin,ailesine,yakınlarına sabırlar versin...

Allah rahmet eylesin...
ailesine Allah sabır versin..
haberlerde duyunca içim burkuldu..:a015:

Aaaa bilmiyordum üzüldüm Allah rahmet eylesin....(

Ölüm işte, ne zaman nerde yakalayacağı bilinmez:((((

Allah rahmet eylesin,
cok begenirdim oyunculugunu,
gercekten üzüldüm...:1no2:

aaa simdi ogrendim,uzuldum,ALLAH rahmet eylesin,kalanlarina sabir versin,:Saruboceq:

bende çok üzüldüm.beğenerek izlediğim sanatcılar arasındaydı.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
yakınlarına başsağlığı dilerim.

teşekkürler arkadaşlar.

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

çok üzüldüm dün haberlerde izledim Allah rahmet eylesin. ailesine sabır versin

Back