Saç Bakım Ürünleri Nizoral kullanlar

sevdamkxixzxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2007
112
147
eşim ve kardeşim yıllardır nizoral kullanıyorlar, egzama varmış, (kafaları çok kaşınıyor, yer yer su toplanmış, günaşırı banyo yapmasalar o gün baş ağrısı, kaşıntı gibi şikayetler ve akabinde aşırı sinirlilik, aranızda nizoral şampuan kullanan varmı, bu rahatsızlığı giderecek alternatif bir reçete varmı acaba?:1no2: :1no2:

valla ben ders çalışırken sürekli saçlarımla kafamla uğraştığım için ders çalıştığım dönemlerde kafamda kabuklu yaralar oluyor ve aşırı derecede kaşınıyor. Ben bunun için dr.a gittim ve bana elocon losyon ve ketoral şampuan verdi. Bence bu bizim önerimizle olacak gibi birşey değil, en yakın zamanda dr.a gidin ve başka birşey vermesini söyleyin. Geçmiş olsun.

yaw kesinlikle bu sorunun cevabı sürekli nizoral kullanmanın bir faydası olmıyacağı hatta zararı olacağıdır. şu durumda bir cilt uzmanı kullanmaları gereken ürünleri önerebilir.

bahsettiğiniz ilaç hakkında bir bilgim yok ama egzama için bir kaç kişiden duyduğuma göre sülük tutulduğunda kesinlikle faydası oluyormuş:uhm: ...öyle ki yaşlı bir teyze gençliğinde egzaması olduğunu ve sülük tutturduktan sonra asla tekrarlamadığını söylemişti...bence denemeye değer:1yes2:

ketoral ile nizoral ın aynı olduğunu söylemiş bir arkadaş. ona göre şöyle diyebilirim. Ketoral'ın sürekli kullanılması iyi değil saç döküyor, saç derisini kurutuyor. Bir de bazı insanların ketanozala karşı yani nizoralın etken maddesine karşı alerjisi olabiliyor. Bence siz başka bir doktora gidin ve daha önce nizoral kullandığınızı ve böyle komplikasyonların olduğunu söyleyin. Geçmiş olsun.

arkadaşlar kardeşim doktor, ve cilt uzmanı sürekli nizoral kullanacaksın demiş.
ben belki doğal bir reçeteniz olur diye yazdım.

kısa bir süre sonra eczanelere verilecek bir saç bakım seti var 7-8 parça üründen oluşuyor.Bu ürün hem egzema hem mantar hem saç dökülmesine faydalı bir ürün.Haftanın her günü kullanılıyor,hatta vücudunda egzema olanlarada faydalı.6 ay kullanım sonucunda saç hacminde ve sayısında artışta yapıyor.kısa bir süre içinde eczanelerde bulnabilecek bir ürün.sizi haberdar ederim.görüşmek dileğiyle.

kısa bir süre içinde eczanelerde olacak bir ürün saçdaki kepeklenme,kabuklanma,dökülme,egzema gibi rahatsızlıklara faydalı olacak.7 parça üründen oluşuyor ve haftanın her günü kullanılan bir ürün.Piayasaya çıktığında sizleri bilgilendiricem.Bu ürünle beraber vücuttaki tüyler ve yüzdeki tüyler için tüy giderici bir üründe piyasaya verilecek aynı firma tarafından bu tüy gidericiden 1 kutu(en az 3 ay gider)kullanılması yeterli olacaktır..

geçmiş olsun .
geçtiğimiz kış vücudumun her yerinde kaşıntı oluştu ve lezyonlar egzamaya benziyordu bunun üzerine onaylaması için dr.a gittim ve dr.da allerjik dermamtit olduğunu söyledi:çok üzgünüm:
dr. un verdiği ilaçları kullanmadım çünkü verilen ilaçlar kortikosteroid yani kortizon, bu tip ilaçların cildi inceltmek ve bunun gibi daha bir sürü yan etkisi var fakat konvansiyonel tıp tedavileri içinde dermamtitin kesin bir tedavisi olmadığından hekimler bu konuda çaresiz ve kortizon önermekten başka şansları yok. bende bunu bildiğimden ilaçları almadım. bunun yerine bitkisel tedavileri araştırmaya başladım ve cilt hastalıkları için bitkisel ilaçlar üreten bir eczane buldum, bana verilen pehrizi uyguladım ve bitkisel kremleri kullanmaya başladım, vücudumdaki kaşıntı 2. gün hafifledi ve lezyonlar 4. gün de iyileşme gösterdi, artık egzamam yok:dance:
ayrıca ablamın çeşitli kimyasallara maruz kalmaktan ellerinde oluşan egzama da aynı ilaçlarla iyileşiyor.

yakınlarının sorununa gelince onlarda muhtemelen seboreik dermatit mevcut
ve inan bana bu tip hastalıkların tek çözümü bu ilaçlar.
şimdi burda eczane ismi adres ve tel.i verebilir miyim, bu site kurallarına uygun olurmu bilmiyorum. bence sen bunu site yöneticileri ile bir görüş ve sonra bana mesaj yaz eğer uygunsa bende ecz. isim. adres ve tel. veririm.
tekrar geçmiş olsun.

Merhaba Ko-ko ben de seboreik egzamadan şikayetçiyim. Burnumun kenarlarında sağ yanağımda kızarıklık, batma, yanma ve zaman zaman beyaz beyaz pullu döküntüler oluyor. Yıllardır bu sorunu yaşıyorum. İki defa doktora gittim ve bana da nizorali reçete etti bir de kortizonlu krem verdi. Ama cildimin incelmesinden ya da daha kötü kızarıklıklara sebep olabileceğinden korktuğum için kortizonlu kremi hiç kullanmadım. Ben de dermokozmetik ya da bitkisel ilaç ve perhizden yanayım. Gerektiğinde Nizorali de kullanıyorum çok ince bir tabaka şeklinde.. Senin belirttiğin o eczanenin ismini ve yerini çok merak ettim doğrusu. Bilgi alabilisem çoook memnun olurum....

nizoral y da ketoral bu gibi medikal şampuanları yalnız degil de başka bir kepege karşı olan(yaglı saçlar serisini barındıran) bir şampuanla avuç içinde eşit şekılde karıştırıp uygulanırsa saçta bekletilerek alerjık reaksıyon ya da aşırı kuruma ehgellenebilir şahsen ben öyle yapıyorum

banyodan enaz 15dakika önce saç diplerime elma sirkesi-limon karışımını yogun friksiyonla sürüyorum diplerdeki yaglanma emildigi için agırlaşıp kaşıntı yapmıyo her seferınde degilse bile haftada enaz 1 tavsiye ederim bu arada saçların ışıl ışıl oluşu da cabası.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…