Yok yok bozuk o test dikkate almamsakınAttım kuzum baksana bi ya sonradan böyle dagılmış rengi suyamı tutsam
Bak işaretlediğim yer kırmızı olması gereken çizgi beyaz kalmış ve rengi dağılmış böyle olunca bozuk oluyo arada çıkabiliyor bozuk test bana da çok denk geldiAaa öyle mi canım nasıl anladın acaba dagılınca bozuk mu oluyor
Kuzum ama ilk yapınca öyle degildi hafif çizgiydi sonra ben düz zemine koymadım cebimdeydi misafirlikteyim diye sonradan böyle oldu fark edermi acavaYok yok bozuk o test dikkate almamsakın
Geröekten şaşırdım kuzum yaBak işaretlediğim yer kırmızı olması gereken çizgi beyaz kalmış ve rengi dağılmış böyle olunca bozuk oluyo arada çıkabiliyor bozuk test bana da çok denk geldi
Eki Görüntüle 3187462
Yok etmez yaKuzum ama ilk yapınca öyle degildi hafif çizgiydi sonra ben düz zemine koymadım cebimdeydi misafirlikteyim diye sonradan böyle oldu fark edermi acava
Sözde yapmıycaktım bugün evde testim var ama evde degilim. Burdada ani birley oldu eczaneye gittim gidincede hadi alıyım dedim sanş işte bugün daha yapmam canım yarın yaparımSen bence başka bi testle yenile daha sağlıklı sonuç olur
Tamam canım benşm haberdar edersinSözde yapmıycaktım bugün evde testim var ama evde degilim. Burdada ani birley oldu eczaneye gittim gidincede hadi alıyım dedim sanş işte bugün daha yapmam canım yarın yaparım
Patlıycam artık meraktan ya yarın 10.günüm igne günü ile birlikte acava dogru sonuç alırmıyımTamam canım benşm haberdar edersin
Birde birşey sorucam kuzum ayrı mesaj nasıl atılıyor hani yorumla degilde mesela bunu normal atmışsın o nasıl oluyor
Canım en iyi 11.gğnden sonra alabilirsin önce iğnenin etkisi geçmesi 0 lanması lazımPatlıycam artık meraktan ya yarın 10.günüm igne günü ile birlikte acava dogru sonuç alırmıyım
Yukarıda mesaj bölğmü var oradan kime atmak istiyorsan gönderebiliyorsun seçerekBirde birşey sorucam kuzum ayrı mesaj nasıl atılıyor hani yorumla degilde mesela bunu normal atmışsın o nasıl oluyor
Dün geçmişti sanki yaCanım en iyi 11.gğnden sonra alabilirsin önce iğnenin etkisi geçmesi 0 lanması lazım
Okunmamış İlk mesaja git falan yazıyor ama göremedim canımYukarıda mesaj bölğmü var oradan kime atmak istiyorsan gönderebiliyorsun seçerek
Hepsini göster dersen görebilirsin canımOkunmamış İlk mesaja git falan yazıyor ama göremedim canım
Canım bak 5.6.8 günlerHiç bi şekilde çizgi olmaması lazım sen eve gidince tüm teslerini çekip at bence canım birdah sırasıysla
Ayy inşallah olur ya o zaman çalışmalara devam edeyim teşekkür ederimCanım bol bol değerlendir valla ben hergünü değerlendirdim 36.saatten sonrasını özellikle günde 3 kez değerlendirdik tam 36.saati umarım hayırlı olur
Cnm özel mesaj mi yoksa yorum yapmadan sadece senin mesajin mi ciksij istysnBirde birşey sorucam kuzum ayrı mesaj nasıl atılıyor hani yorumla degilde mesela bunu normal atmışsın o nasıl oluyor