- 19 Aralık 2022
- 834
- 484
Ben klomen kullandım canım yok yapmadıİnşallah balım sanada yan etki yapmışmıydı ilaç
benim de kalça kemiklerimde zonklayan ağrı oldu ama geçti 3-4 gün sonra.bulantı hormon arttıkça oluyormuş zaten sanırım.ama göğüsler döllenmeden 4-5 gün sonra belli ediyormuş sizde göğüs belirtisi oldu muCanım benim iğnenşn 5.günü bir kasık batmam oldu sol tarafım da ara ara sonra geçti bacak ağrım olmuştu böyle bir damar çekiyo gibiydi geçtii 8.9 günde bel ağrım vardı ve o hep devam etti böyle kaba etlerim ağrıdı kalçalarım.Ne miğde bulantısı ne baş dönmesi pek belirtide aramamak lazım aslında kimde nası görüneceği belli olmuyo
Canım valla bende ne göğüs ağrısı ne miğde bulantısı miğde bulantısı şuan bile yok iştahım bile kapandı diyebilirim ama miğde bulantısı yok sadece pazar günü regl günüm olduğu için bir baş ağrım başladı regl dönemlerinde bu ağrıların olmasıda normalmiş şimdi vücur regl olmamaya hazırladığı için ana göğüs belirtim şuan bile yok sadece hafif bi dolgunluk var ama benim regl zamanımda bile göğüs hassasiyetim olmazsıbenim de kalça kemiklerimde zonklayan ağrı oldu ama geçti 3-4 gün sonra.bulantı hormon arttıkça oluyormuş zaten sanırım.ama göğüsler döllenmeden 4-5 gün sonra belli ediyormuş sizde göğüs belirtisi oldu mu
36 saat geçmişse çatlamıştır canım. Hergün devaö etmene gerek yok canım gün aşırı yapMerhabalar bende femara kullandım bu ay 20 mm yumurtam oluştu doktorum ovitrelle verdi o gün ve sonraki iki gün ilişki önerdi 36 saat önemli ama olmasa bile yumurta kanala düşünce 24 saatin var dedi bu üç günü değerlendirdik şuan beyaz normalden farklı bir akıntım var bu çatlamamış mı demek şuan mı yumurtam çatlıyor ilişkiye her gün devam etmeli miyim
Çok teşekkür ederimm36 saat geçmişse çatlamıştır canım. Hergün devaö etmene gerek yok canım gün aşırı yap
Haberdar et kuzucumKızlar ben bugün kan vereceğim yine öğleden sonra
İnşallah kuzumEvet aşırı zor inşallah pek zorlamaz beni allahın izniyle olursa da baş edeceğiz allah büyük
Evet evet kuzum benm güzel sonuçlar alacaksın allahın izniyle
Rica ederimÇok teşekkür ederimm
Kuzum naptın verdin mi kan benim 9.gün hiç çıkmadı gibi testteKızlar ben bugün kan vereceğim yine öğleden sonra
Canım bol bol değerlendir valla ben hergünü değerlendirdim 36.saatten sonrasını özellikle günde 3 kez değerlendirdik tam 36.saati umarım hayırlı olurMerhabalar bende femara kullandım bu ay 20 mm yumurtam oluştu doktorum ovitrelle verdi o gün ve sonraki iki gün ilişki önerdi 36 saat önemli ama olmasa bile yumurta kanala düşünce 24 saatin var dedi bu üç günü değerlendirdik şuan beyaz normalden farklı bir akıntım var bu çatlamamış mı demek şuan mı yumurtam çatlıyor ilişkiye her gün devam etmeli miyim
Tabikideee verdim az evvelHaberdar et kuzucum
Canım evet verdim az evvel dua edin bol bol aağlıklı yükselmiş olsunKuzum naptın verdin mi kan benim 9.gün hiç çıkmadı gibi testte
Ay dur atıyım kuzum hemenCanım evet verdim az evvel dua edin bol bol aağlıklı yükselmiş olsunnası 9.gün ki testin bitanem atarmısın rica etsem yorumlayalım yani biz önceki grubumuzda öyle yapıyorduk testlerimi paylaşıp yorum istiyorduk bazen at bakalım belki silikte olsa vardır canım
Tamam canım benim bekliyorum hatta sende benim gibi yaptığın tesleri sırasına koyup öyle takip et.Ay dur atıyım kuzum hemen
Canım evet verdim az evvel dua edin bol bol aağlıklı yükselmiş olsunnası 9.gün ki testin bitanem atarmısın rica etsem yorumlayalım yani biz önceki grubumuzda öyle yapıyorduk testlerimi paylaşıp yorum istiyorduk bazen at bakalım belki silikte olsa vardır canım
Kız hiç yoktu çizgi böyle dagılmkş neden acaba acil yorumlarınızı bekliyorumCanım evet verdim az evvel dua edin bol bol aağlıklı yükselmiş olsunnası 9.gün ki testin bitanem atarmısın rica etsem yorumlayalım yani biz önceki grubumuzda öyle yapıyorduk testlerimi paylaşıp yorum istiyorduk bazen at bakalım belki silikte olsa vardır canım
Attım kuzum baksana bi ya sonradan böyle dagılmış rengi suyamı tutsamTamam canım benim bekliyorum hatta sende benim gibi yaptığın tesleri sırasına koyup öyle takip et.
Aaa öyle mi canım nasıl anladın acaba dagılınca bozuk mu oluyorBak bu test bozuk mesela sakın dikkate bile alma çizgi beyaZ geçersiz test