Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

benim de kalça kemiklerimde zonklayan ağrı oldu ama geçti 3-4 gün sonra.bulantı hormon arttıkça oluyormuş zaten sanırım.ama göğüsler döllenmeden 4-5 gün sonra belli ediyormuş sizde göğüs belirtisi oldu mu

Canım valla bende ne göğüs ağrısı ne miğde bulantısı miğde bulantısı şuan bile yok iştahım bile kapandı diyebilirim ama miğde bulantısı yok sadece pazar günü regl günüm olduğu için bir baş ağrım başladı regl dönemlerinde bu ağrıların olmasıda normalmiş şimdi vücur regl olmamaya hazırladığı için ana göğüs belirtim şuan bile yok sadece hafif bi dolgunluk var ama benim regl zamanımda bile göğüs hassasiyetim olmazsı

Merhabalar bende femara kullandım bu ay 20 mm yumurtam oluştu doktorum ovitrelle verdi o gün ve sonraki iki gün ilişki önerdi 36 saat önemli ama olmasa bile yumurta kanala düşünce 24 saatin var dedi bu üç günü değerlendirdik şuan beyaz normalden farklı bir akıntım var bu çatlamamış mı demek şuan mı yumurtam çatlıyor ilişkiye her gün devam etmeli miyim

36 saat geçmişse çatlamıştır canım. Hergün devaö etmene gerek yok canım gün aşırı yap

Canım bol bol değerlendir valla ben hergünü değerlendirdim 36.saatten sonrasını özellikle günde 3 kez değerlendirdik tam 36.saati umarım hayırlı olur

Kuzum naptın verdin mi kan benim 9.gün hiç çıkmadı gibi testte
Canım evet verdim az evvel dua edin bol bol aağlıklı yükselmiş olsunnası 9.gün ki testin bitanem atarmısın rica etsem yorumlayalımyani biz önceki grubumuzda öyle yapıyorduk testlerimi paylaşıp yorum istiyorduk bazen at bakalım belki silikte olsa vardır canım

Ay dur atıyım kuzum hemen

Eklentiler

• IMG20230106143311.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG20230106143304.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG20230106143242.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…