İnşallah canım benimm bakalım hala regl olmadım bugün en geç yarın olmam lazım merakla bekliyorumGünaydın canımbak bakalım regl olmazsan duruma göre kan verirsin inşallah geç döllenme falandır çizgi çıkmasıda enteresan yani
Yaaa dimi bende öyle düşünüyorım yarın kanımı tekrar vereceğim değerim nası çıktı görmek için kaç katına 2 katına çıkması gerekiyor oda 102 falan olması gerekli inşallah sağlıklı olsun gerisi hepsi rabbimden tabiki canı veren de allah alan allah kesşnlikle boşlamamak lazım ben bu durumu öğrendiğimden beri ya allah subanallah çekiyorum günde 100 kere rabbim den herşey gerçekten içim çok değişik gece bile uyuyamadım 2 gündür rabbim sana yaşatacak birdaha bu zaman sa allahın izmiyle
Ay hadi sen dinlen bol bol canım benimMerhabalar ben geriden geliyorum biraz rahatsizim malum adet ağrısı çekiyorum. 2 gün pek olamicam aranizda... bende cumartesi doktora gidiyorum randevu aldim bakalım hayırlısı
Dur gergin olma canım valla sakin ol amh değerin de güzel gelecek allahın izniyleKızlar ben elendim bu ay 2 yumurtam vardı biri çatlamamış doktor bu ay tedavi yok dedi ayrıca amh bakılcak kan verdim çok gerginim
Dur bakalım ya sende var bence bişiler de bol hayırlaa gelsin inşallah sevinelim yaİnşallah canım benimm bakalım hala regl olmadım bugün en geç yarın olmam lazım merakla bekliyorumo yüzden bir hamileye yapılacak en güzel dua da bence sağlıkla ve hayırla kucağına al demek yaşayan biliyor
Merhabalar benimde iğnenin 14.günü 32 çıktı nasıl sizce? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallahCanım çıktı 50.95
İnşallah güzel gelir ya birkaç gün sürüyormuş o testin sonucunun gelmesi beklemek çok zor gerçekten.Dur gergin olma canım valla sakin ol amh değerin de güzel gelecek allahın izniyle
HAYIRLI OLSUN DARISI BİZE İNŞALLAH :)Merhabalar benimde iğnenin 14.günü 32 çıktı nasıl sizce? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canım değerin iki günde bir katlarsa problem olmazMerhabalar benimde iğnenin 14.günü 32 çıktı nasıl sizce? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Belirtilerin nasıl gidiyor taze anne yarın kan vereceksin değil mi aynı hastane olmasına özel dikkat et benim farklılıkları oluyor çünküDur bakalım ya sende var bence bişiler de bol hayırlaa gelsin inşallah sevinelim yabenim. Bugün biraz halsizliğim vardı canım geç bakalbildim iyisin dimi evet en güzel duaları ediyosunuz hele sen ilk gebe olduğumu söyleyen
İlk değerin Kaç çıktığının hiç bir önemi yok canım benim geç döllenme vb şeyler olabilir önemli olan çaplı artması ve gebeliğini sağlıklı devam etmesiMerhabalar benimde iğnenin 14.günü 32 çıktı nasıl sizce? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Kuzum benide alın aranızaBismillahirrahmanirrahim
Merhaba Canım Güzel ve Güçlü Kadınlarım
Öncelikle hoş geldinizBu topik bu ay size uğur şans ve mucizenizi getirmesi dileğiyle
Evet ben burda toplanan canım güzel kadınların desteği ile femara&ovitrella 2.iğnem de yumurtadan civciv çıkacağını öğrendim
Bu ay da tüm tedavi süreçlerimiz,doktor günlerimiz,ilaçlara hangi gün başladığımız -İğne olduğumuz günler paylaşılacak ve gün ve gün takipte bulunup destek olacağız bu yol hepimizin yolu yolumuz bir yolun sonu AydınlıkHepimiz güneşi göreceğiz Şimdi tüm enerjimizi toplayıp derin bir nefes alıp BAŞ-LI-YO-RUZ Tüm olumsuz ne negatifleri diğer topiğimiz de bırakıp tüm pozitif enerjimiz ile burda başlıyoruz hayırlı olsun uğurlu olsun
@Butimarr, @gulenyuzumsunsen , @Hayirlisi123 , M Minelsu66 ,@zeynepyildiz32 , O ozkaplan ,@GizAk
Niyet ettik niyet eyledik Ocak ve Şubat ayında pozitif görmeyi AMİNNNN
Şuraya nası pozitife döndüğüm testlerimi de ekliyorum kızlar gelecek olan arkadaşlarımıza yardımcı olması açısından görüpte umut olacaklara umut olsuniğnemin 7. Güne kadar pozitif 8. Ve 9. Günde negatife dönüp 10.günüm de ne kadar silik çizgiden pozitife döndüğüm fotoğrafları ekliyorjm canım kadınlar umudunuz hiç gitmesin mucize her an gelebilir
OVİTRELLA İĞNE OLACAKLAR DİPNOT:
36.Saatimizi tam ayarlıyoruz gerekirse saatimizi kuruyoruz ve o gün tek değil bir çok değerlendirme yapıyoruzYapılacaklar iğne günü paylaşıldığı zaman ip uçları verilecektir
Eki Görüntüle 3186430 Eki Görüntüle 3186432 Eki Görüntüle 3186434
Ahh kuzum bendede bir sürü sivilxe çıktı sanırım aldıfımız hormonlar yüzündenİğneden sonraki 6. Gündeyim. Yüzümde sivilceler çıktı bugün bir iki tane korkuyorum
Kaçıncı günün canımAhh kuzum bendede bir sürü sivilxe çıktı sanırım aldıfımız hormonlar yüzünden
Bugün igne günü ile 8.gün canımKaçıncı günün canım
Üç gün sonra test yap kuzum sende varmı belırtı hiç ilk denemenmiBugün igne günü ile 8.gün canım
İlk denemem canım kasık bel agrısı var bugün öglen mide yanmam oldu bugün tamamen igne etkim geçmiştiÜç gün sonra test yap kuzum sende varmı belırtı hiç ilk denemenmi
Ay inşallah sende hamilesin dir kuzum bende femara hapın 2. Günündeyım 3 daha içicem doktor kontrole çağırdı sonra iğne olcam bendeİlk denemem canım kasık bel agrısı var bugün öglen mide yanmam oldu bugün tamamen igne etkim geçmişti
Test yap bence cumartesi felan yada yarınAy inşallah sende hamilesin dir kuzum bende femara hapın 2. Günündeyım 3 daha içicem doktor kontrole çağırdı sonra iğne olcam bende
Canım hayırlı olsun inşallahMerhabalar benimde iğnenin 14.günü 32 çıktı nasıl sizce? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah