Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

İnşallah canım benimm bakalım hala regl olmadım bugün en geç yarın olmam lazım merakla bekliyorum o yüzden bir hamileye yapılacak en güzel dua da bence sağlıkla ve hayırla kucağına al demek yaşayan biliyor

Dur bakalım ya sende var bence bişiler de bol hayırlaa gelsin inşallah sevinelim yabenim. Bugün biraz halsizliğim vardı canım geç bakalbildim iyisin dimievet en güzel duaları ediyosunuz hele sen ilk gebe olduğumu söyleyen

Belirtilerin nasıl gidiyor taze anne yarın kan vereceksin değil mi aynı hastane olmasına özel dikkat et benim farklılıkları oluyor çünkü
Ben de bugün olmayınca yine bir test alıp yaptık ama negatif sabırla regl olacağım günü bekliyorum

Merhabalar benimde iğnenin 14.günü 32 çıktı nasıl sizce? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İlk değerin Kaç çıktığının hiç bir önemi yok canım benim geç döllenme vb şeyler olabilir önemli olan çaplı artması ve gebeliğini sağlıklı devam etmesi

Kuzum benide alın aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…