Aminnb inşallah umarım güzeldir değer 50.95 reglme 3 gün kaldı doktorum stres kesşnlikle yok dedi bana çünkü rahim inceliğim var bide tam yeni oluşma dönemi kan birdaha haftaya ver dedi stres yaratmayalım şimdi dedi çünkü ister istemez oda stres yaratıcak bir durum dedi.İşte burdan da şunu anlamak lazım gebe olmak için uğraşırken bile düşünürlen girdiğimiz stresler şeyler ne kadar etkiliyo bu süreci kim bilir lütfen stres etmeyinVeee beklenen sonuç gelmiş sağlıkla büyüsün gelişsin sağlıkla kucağına al inşallah canım benimmmm
Merhaba canım evet yumurtaları çatlama uyarısı yaptığı için etkisinin kullanılmasada bi kaç ay etki edeceğini bana doktorumda belirtti ama ben daha etkili olması açısından 2.iğnemi olmuştum10 kasımda çatlatma iğnemi oldum ama sonuç başarısız
doktor bir iki ay daha doğal yolla olmasını bekleyelim dedi iğnenin etkisi 6 ay sürermiş sizin doktorlarınızda öyle bişe dedi mi
daha sonra rahim filmi çekeriz bu arada da sperm testi verin dedi,
öyle işte ...
Valla agzından bal damlıyor kız ne güzel söylüyorsun hayatımızı kemiren bazı virüsler oluyor bazen onlardan arının 10 gün kadar bencede doğru dıyor kızlarCanım kızlarrrrr neler yapıyorsunuz yaBakın biraz evvel yine dua ettim dualarımda hepinizi geçirdim sakın ama sakın enerjinizi düşürmeyin strese girmeyin bu sürecin en büyük DÜŞMANI STRESSS gerekirse kimseyle görüşmeyin bi kaç gün moreliniz bozucak şeylerden uzak durum ve sadece sizi mutlu eden kişiler ve şeylerle birlikte olun yemin ederim ki bu ay ben öyle yaptım sizde yapın 1 hafta sizden hiç bişi eksiltmicek
Canım şimdi burda gördüm tekrar döndüğümde kusura bakma da 12.günde sanki çizgi gördüm gibi üstten çeksen olur mu?Hepsi burda kuzum
Aşkım 14. Bile var ama çok silik o yüzden kanda verdiğim için kondurmuyorum 2/3 güne regl olmazsam ancak inanır şüphelenir kan veririm testimde bitti şansa gidip almakta istemiyorum zaten negatifti falan diycem sonra zaten kendimeCanım şimdi burda gördüm tekrar döndüğümde kusura bakma da 12.günde sanki çizgi gördüm gibi üstten çeksen olur mu?
Günaydın canımAşkım 14. Bile var ama çok silik o yüzden kanda verdiğim için kondurmuyorum 2/3 güne regl olmazsam ancak inanır şüphelenir kan veririm testimde bitti şansa gidip almakta istemiyorum zaten negatifti falan diycem sonra zaten kendime
Benim sana tavsiyem şu canım benim iğnenin 14. Günü 90 çıkmıştı bende bir sağlokçıyım aklımda ki bu gibi şüpheleri kaldırmak için 2 gün sonra 2. Kez kan vermek en sağlıklısı yani ben öyle yapmıştım 270 civarı çıkmıştı hatta onda da sonra zaten sağlıklı devam edip 3. Ayda kalbi durdu sana en büyük tavsiyem stres ı bu şu değil şükür sadece şükür her şey Allah’ın elinde yalan yok ben hamile kalınca bazı şeyleri boşladım dini anlamda yani herkes için geçerli değil tabi ama bence yapılıyorsa daha çok yapılmıyorsa da yapılması gerek onu koruyacak tek şey dua başkası değil bunu hiç unutma emi
Hoşgeldinizzz umarım nasibiniz bu ay sizinle olur aminnn allah razı olsun hepimize hayırlı evlatkar olsunMerhaba..
Benide eklerseniz sevinirim :)
Ocak ayına yazmistim ancak subata denk geliyor.
7 ocakta adet olucam nasipse. 25 27 gun sürüyor.
1 oğlum var.
Herkese hayirli evlatlar diliyorum simdiden :)
Haydiii bismillahhhhBen de yarın öğlen doktoruma gideceğim tekrar tedaviye başlıyorum rabbim hepimize nasip etsin. Hamile kaln kardeşim korkma aklına getirme kimyasal falan. Gebeliğin çok sağlıklı güzel geçecek inşallah topiğimizin ilk bebesi o
Had bakalım bol bebisli ay olur inşallahBende basladım kuzum bugun hapa bakalım sende baslarrsın hayırlısınla
günaydın hayırlı olsun çok sevindim.iğnesiz klomen benim tedavi.34 günde bir adet olduğum için 11 gün var daha adetime.ağrı ve şişkinlikten başka bişi yok :) test yapacağım günü iple çekiyorumGünaydınn canımlarrrrrhepinize iyi bir gün olsun güzel haberlerle yoklama alalım bugün kim hangi aşamada? Doktor ve iğne zamanlarına be kadar kaldı göbüşleri için hazırlık yapılıyor mu
Merhaba canımmmgünaydın hayırlı olsun çok sevindim.iğnesiz klomen benim tedavi.34 günde bir adet olduğum için 11 gün var daha adetime.ağrı ve şişkinlikten başka bişi yok :) test yapacağım günü iple çekiyorum
Kızlar ben elendim bu ay 2 yumurtam vardı biri çatlamamış doktor bu ay tedavi yok dedi ayrıca amh bakılcak kan verdim çok gerginimGünaydın ben de doktor için hazırlanıyorum en zoru regl iken muayene heraldekızlar sağlıklı besleniyoruz bol su içiyoruz yumurtalarımızı büyütüyoruz
Merhabalar ben geriden geliyorum biraz rahatsizim malum adet ağrısı çekiyorum. 2 gün pek olamicam aranizda... bende cumartesi doktora gidiyorum randevu aldim bakalım hayır