Hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza. İğneden sonra kasık , karın ağrısı , akıntı oldu mu? Belirtiler var mıydı yani.Canlarımmmmm kanımı verdim civciv geliyor allahın izniylekan sonucum 50,95 etiketliyorum çünkü sürecimi başından beri merak edenler var doktorum değerimin çok iyi olduğuny söyledi böyle de devam eder umarım darısı isteyen dileyen herkesin başına dualarımdasınız
O ozkaplan M Minelsu66zeynepyildiz32 @Hayirlisi123 etiketlemediklerim yanlış anlamasın lütfen iğne olduğum günden testimde en silik çizgiyi görenlere belirtmek istedim allah sizlerden razı olsun iyi ki varsınız canom kadınlar bu ay çok güçlü olacağız
Hadi canim gözün aydın olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kizlar sıra bizde
Çok şükür bebegımmmıkı kat artar Allahın ıznıyle
Canlarımmm çok teşekkür ederim şimdi sıra sizlerde allahın izniyle allah sizden razı olsun yanımda olduğunuz süreci asla ömrüm sonuna kadar unutmıcam ben razı oldum rabbimde sizden razı olsun yanınızda olsun bu yoldaÇok sevindim kuzum benim sağlıklı gebelik olacak allahin izniyle sağlıklı sekildede alaacksin kucağına insallah
Canom benşm iğne ile birlikte 14.günümKaçıncı günün peki
Canım benim iğneden sonra 5.günümde çok şiddetli sol kasığımda ağrı oldu batma gibi sonrasında hiç bişeyim yoktu 10.günü bel sğrım başladı akıntım vardı ama beyaz gebeliği öğrentikten sonra şeffada döndüHayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza. İğneden sonra kasık , karın ağrısı , akıntı oldu mu? Belirtiler var mıydı yani.
Anladım. Bende iğneden beri ara ara var ağrılar. Akıntı da 1-2 gündür var. Hayırlısı inşallah.Canım benim iğneden sonra 5.günümde çok şiddetli sol kasığımda ağrı oldu batma gibi sonrasında hiç bişeyim yoktu 10.günü bel sğrım başladı akıntım vardı ama beyaz gebeliği öğrentikten sonra şeffada döndü
İnşallah sendede Allah razı olsun kuzum enerjı verıyorsun bızlereCanlarımmm çok teşekkür ederim şimdi sıra sizlerde allahın izniyle allah sizden razı olsun yanımda olduğunuz süreci asla ömrüm sonuna kadar unutmıcam ben razı oldum rabbimde sizden razı olsun yanınızda olsun bu yoldainşallah daha güzel günlere
Ay hafi inşallah kaçıncı günün canım iğneden?Anladım. Bende iğneden beri ara ara var ağrılar. Akıntı da 1-2 gündür var. Hayırlısı inşallah.
Ben size siz benşe bebeğime hadi yaaaa daha bebelerimizin haftalarını sayıcaz bana yetişin kafanızı kırarımİnşallah sendede Allah razı olsun kuzum enerjı verıyorsun bızlere
İğneden sonraki 6. Gündeyim. Yüzümde sivilceler çıktı bugün bir iki tane korkuyorumAy hafi inşallah kaçıncı günün canım iğneden?
Ahahaha benim geçen ayki topiğimden bilenler bilir yüzümde bolca sivilce çıkmıştı hatta ilk belirtim belki de oydu 4 5 tane bi sürü iltihaplı gibi bütük sivilce çıktı hatta ergenliğimde bile çıkmazdı kaçıncı iğnen pekiİğneden sonraki 6. Gündeyim. Yüzümde sivilceler çıktı bugün bir iki tane korkuyorum
Ne yapacaz yaBenimde çok sancim var
Ya öyle mi belirtidir inşallahAhahaha benim geçen ayki topiğimden bilenler bilir yüzümde bolca sivilce çıkmıştı hatta ilk belirtim belki de oydu 4 5 tane bi sürü iltihaplı gibi bütük sivilce çıktı hatta ergenliğimde bile çıkmazdı kaçıncı iğnen peki
Ahahahahaha inşallahBen size siz benşe bebeğime hadi yaaaa daha bebelerimizin haftalarını sayıcaz bana yetişin kafanızı kırarım
Bende basladım kuzum bugun hapa bakalım sende baslarrsın hayırlısınlaKizlar bende son dk gelişmesi. Doktorum dogan beyin amcasının oğlu vefat etmiş bana p.tesi yani adettin direk 5.gunu gel dedi direk p.tesi ilacada başlarız muayenede ederim dedi.
Ay hadi bende bu ay 5.günü gitmiştim aşkımKizlar bende son dk gelişmesi. Doktorum dogan beyin amcasının oğlu vefat etmiş bana p.tesi yani adettin direk 5.gunu gel dedi direk p.tesi ilacada başlarız muayenede ederim dedi.
Olur allahon izniyle içini ferah tut yeterYa öyle mi belirtidir inşallahilk iğnem .benim sol tüpüm yok bakalım hayırlısı
Veee beklenen sonuç gelmiş sağlıkla büyüsün gelişsin sağlıkla kucağına al inşallah canım benimmmmCanlarımmmmm kanımı verdim civciv geliyor allahın izniylekan sonucum 50,95 etiketliyorum çünkü sürecimi başından beri merak edenler var doktorum değerimin çok iyi olduğuny söyledi böyle de devam eder umarım darısı isteyen dileyen herkesin başına dualarımdasınız
O ozkaplan M Minelsu66zeynepyildiz32 @Hayirlisi123 etiketlemediklerim yanlış anlamasın lütfen iğne olduğum günden testimde en silik çizgiyi görenlere belirtmek istedim allah sizlerden razı olsun iyi ki varsınız canom kadınlar bu ay çok güçlü olacağız