Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza. İğneden sonra kasık , karın ağrısı , akıntı oldu mu? Belirtiler var mıydı yani.

Hadi canim gözün aydın olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kizlar sıra bizde
Çok şükür bebegımmm ıkı kat artar Allahın ıznıyle
Çok sevindim kuzum benim sağlıklı gebelik olacak allahin izniyle sağlıklı sekildede alaacksin kucağına insallah
Canlarımmm çok teşekkür ederim şimdi sıra sizlerde allahın izniyle allah sizden razı olsun yanımda olduğunuz süreci asla ömrüm sonuna kadar unutmıcam ben razı oldum rabbimde sizden razı olsun yanınızda olsun bu yolda inşallah daha güzel günlere

Hayırlı olsun çok sevindim darısı başımıza. İğneden sonra kasık , karın ağrısı , akıntı oldu mu? Belirtiler var mıydı yani.
Canım benim iğneden sonra 5.günümde çok şiddetli sol kasığımda ağrı oldu batma gibi sonrasında hiç bişeyim yoktu 10.günü bel sğrım başladı akıntım vardı ama beyaz gebeliği öğrentikten sonra şeffada döndü

Anladım. Bende iğneden beri ara ara var ağrılar. Akıntı da 1-2 gündür var. Hayırlısı inşallah.

İnşallah sendede Allah razı olsun kuzum enerjı verıyorsun bızlere

İğneden sonraki 6. Gündeyim. Yüzümde sivilceler çıktı bugün bir iki tane korkuyorum
Ahahaha benim geçen ayki topiğimden bilenler bilir yüzümde bolca sivilce çıkmıştı hatta ilk belirtim belki de oydu 4 5 tane bi sürü iltihaplı gibi bütük sivilce çıktı hatta ergenliğimde bile çıkmazdı kaçıncı iğnen peki

Kizlar bende son dk gelişmesi. Doktorum dogan beyin amcasının oğlu vefat etmiş bana p.tesi yani adettin direk 5.gunu gel dedi direk p.tesi ilacada başlarız muayenede ederim dedi.

Ya öyle mi belirtidir inşallah ilk iğnem .benim sol tüpüm yok bakalım hayırlısı

Veee beklenen sonuç gelmiş sağlıkla büyüsün gelişsin sağlıkla kucağına al inşallah canım benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…