Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Merhaba darısı bizlere inşaAllah ben de tiroid ilacına başladım tiroidlerim yavaş çalıştığı için hormonlarımı bozdu,gebelik oluşmadı 1 yıldır, bir yandan da insülin direncini kontrol altına almaya çalışıyoruz inşaAllah güzel günler yakındır
Bi nevi tedavideyim sayılır,aranızdayım

Merhaba endokrine gidecektiniz gittiniz mi

Merhaba endokrine gidecektiniz gittiniz mi
Ay beni unutmuyor olmanıza kalp evet gittim tiroidlerimin çalışmadığını daha doğrusu az çalıştığını söyledi. Sınırın çok az üzerinde dedi ilaç vermedi önce. Düzelir biraz dikkat edersen dedi. 1 yıldır çocuk istiyorum olmuyor deyince o zaman ilaç vereyim düşük dozdan bi başla dedi senin işini kolaylaştırabilir gebelik konusunda dedi. Şimdilik tiroid ilacı içiyorum ama insülin direnci için kendin çaba göster o da engel olur dedi. Ona ilaç vermiyorum şimdilik dedi çok yüksek olmadığı için.

Merhaba herkese,
Bende 29 aralıkta çatlatma iğnesi yaptırdım. Doktorum 36.saatte ilişki ondan sonra da gün aşırı ilişki dedi.

Her gün ilişki olmasın dedi. Hayırlısı bakalım heyecanla bekliyoruz

Anladım, geçmiş olsub tekrardan

Selamünaleyküm canlar beni de pazartesiden sonra çağıracaklar bakalım bekleyelim görelim ilk tedavim

Canlarımmmmm kanımı verdim civciv geliyor allahın izniylekan sonucum 50,95 etiketliyorum çünkü sürecimi başından beri merak edenler var doktorum değerimin çok iyi olduğuny söyledi böyle de devam eder umarımdarısı isteyen dileyen herkesin başına dualarımdasınız
O ozkaplan M Minelsu66 zeynepyildiz32 M Mrv135 etiketlemediklerim yanlış anlamasın lütfen iğne olduğum günden testimde en silik çizgiyi görenlere belirtmek istedim allah sizlerden razı olsun iyi ki varsınız canom kadınlar bu ay çok güçlü olacağız

Hadi canim gözün aydın olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kizlar sıra bizde

Çok şükür bebegımmm ıkı kat artar Allahın ıznıyle

Sağlıklı bir şekilde Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok sevindim kuzum benim sağlıklı gebelik olacak allahin izniyle sağlıklı sekildede alaacksin kucağına insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…