Sabah ilk idrarla olmalı canım.Bu ayda olmadı sanırım canım yok anlamadım
Aman boşver canım sinir oldum iyiceŞuan sıvı alımı var vs
Canım yaptın mı testAman boşver canım sinir oldum iyice
Yapmicam canımCanım yaptın mı test
Canım burdan pek göremedim.ama sen görüyorsan vardır.bazen çekince çıkmıyor çünküKizzllarrr var mi bir hayalet cizgi gören..?? Tek kaset test yaptim kapali olan sabah acikolanin simdi fotosunu cektim
Ben mi görmek istediğim icin görüyorum acaba ki yaCanım burdan pek göremedim.ama sen görüyorsan vardır.bazen çekince çıkmıyor çünkü
İğnenin kaçıncı günü canımBen mi görmek istediğim icin görüyorum acaba ki ya
İğne vurulmadim cnm ben ama ovulasyonla takip ettim 7 gün oldu catlama olali 7 gun var bata daİğnenin kaçıncı günü canım
7 gün kala çıkması İ kansız canım.en en erken 10.günde çıkar.başta yazsaudın derdim sana.rahme inip hcg salgıöaması 10 gün en az sende biliyorsundur.geupşarda bazen görüyorum seni mart ayındaİğne vurulmadim cnm ben ama ovulasyonla takip ettim 7 gün oldu catlama olali 7 gun var bata da
Evet canim ben ocaktan beri buralardayim da bilmiyorjm bak testte gözüktüğü gibi valla yunurtlamanin 8. Catlamaninda 7. Günü bugün. Miratech testin adidq7 gün kala çıkması İ kansız canım.en en erken 10.günde çıkar.başta yazsaudın derdim sana.rahme inip hcg salgıöaması 10 gün en az sende biliyorsundur.geupşarda bazen görüyorum seni mart ayında
Yarın sabah tekrarlar koyulaşma varsa vardır canımEvet canim ben ocaktan beri buralardayim da bilmiyorjm bak testte gözüktüğü gibi valla yunurtlamanin 8. Catlamaninda 7. Günü bugün. Miratech testin adidq
Yapmicam yarin ya ben ruyamda hamile olduğumu gorunce kosa kosa gittim yaptim hemen ama sen cikmaz deyince bir durdum suanYarın sabah tekrarlar koyulaşma varsa vardır canım
Çok erken canım ondanYapmicam yarin ya ben ruyamda hamile olduğumu gorunce kosa kosa gittim yaptim hemen ama sen cikmaz deyince bir durdum suan
Attim oraya daÇok erken canım ondan
İstersen mart grubuna at bakalım onlar görür belki