Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

İnşallah canım yada test bozuk diye düşünüyorum benim aşırı belirtim olmadı çünkü
Canım benim inşallah var ikinizde de seninkisi gibi öğrendim bende renk kayması oldu bak hatta ilk yaptığım test buydu renkş kayıktı bende dedim kesin test bozuk diyeilk öğrendiğim test buydu aynı test farklı yerlerde çektim hatta muslukta ıslatmışlığım bile vardıbu kadar yok gibi bi çizgiyle içiniz rahat olsun allahın izniyle dualarım karşılık buluyo çok mutluyum

Eklentiler

• 85291D43-03EE-4CC8-9BA6-DCF47710834C.png
    360,5 KB · Görüntüleme: 50
İnşallah canım benim inşallah Allah'ım hepimize nasip etsin sende dualarında bize yer ver

İnşallah canım zaten iki testim kaldı yine ya
Ahahaha hepte en önemki günlerde kalmaz ya önemli olan yarın olan ilk idrarlarama sen bu gece bidaha yap bitanem çünkü sabah yoktu akşam vardı bi netleştirelimçünkğ sabahki bariz hiç çizgi yoktu

Ahahaha hepte en önemki günlerde kalmaz ya önemli olan yarın olan ilk idrarlarama sen bu gece bidaha yap bitanem çünkü sabah yoktu akşam vardı bi netleştirelimçünkğ sabahki bariz hiç çizgi yoktu
İnşallah canım yapicam çıkar inşallah dengem kaçtı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…