Sabahta pek gözükmedi ya anlamadım bu akşam ustuydu buda bozuktur belki diye korkuyorumCanımmm bu yaptığında var gibi görünüyor çok çok gölge gibiay sabahkinde yoktu şimdi var
İnşallah kuzum ya insallah hepimiz mutlu haberlerimizle gelelim burayaİkimizinde olur inşallah kuzum zaten senin kesin varda arkandan bende gelebilsem
Hadi baska bir tane daha yap kuzumSabahta pek gözükmedi ya anlamadım bu akşam ustuydu buda bozuktur belki diye korkuyorum
Gece yapayım canım uyumazsaniz eşim 12 8 e gitsin biHadi baska bir tane daha yap kuzum
Yap yap gene cikarsa kesinlestiririz vallaGece yapayım canım uyumazsaniz eşim 12 8 e gitsin bi
İnşallah canım başka marka testte yok hic elimdeYap yap gene cikarsa kesinlestiririz valla
Bendee direk yakaladimTam olarak burda gördüm
Eki Görüntüle 3221109
Evet gölge var canım.başka kaset testle bi yapsana sabah ilk idrarla.ipne hariç kaçını gününEki Görüntüle 3221104 kizlar silik gören varmı sizce varmıdır?
10 canımEvet gölge var canım.başka kaset testle bi yapsana sabah ilk idrarla.ipne hariç kaçını günün
Dünkü varmı bakalım.karşılaştıralıö.10.gün kritik bi gün.benim 10.gün de çizgi vardı çünkü.10 canım
İlk ikisi aynı hastanede diğer ikisi de başka hastanedeCanim ayni yerlerdemi verdin testini
Ondan canim degerlerin farkli sakin korkmaİlk ikisi aynı hastanede diğer ikisi de başka hastanede
İlk ikisi aynı hastanede diğer ikisi de hastanedenHepsini aynı yerdemi yaptırdın cnm
6.Gunden beri negatifti askimDünkü varmı bakalım.karşılaştıralıö.10.gün kritik bi gün.benim 10.gün de çizgi vardı çünkü.
Dünkü varmı bakalım.karşılaştıralıö.10.gün kritik bi gün.benim 10.gün de çizgi vardı çünkü.
Canim dün yapmadım ayın 17 sinde negatiffi sabahta belli değildiDünkü varmı bakalım.karşılaştıralıö.10.gün kritik bi gün.benim 10.gün de çizgi vardı çünkü.
Ondan farklı çıkmışİlk ikisi aynı hastanede diğer ikisi de başka hastanede
inşallah kuzum evet ben yasadim 5.gunumde yasadim sanki biri toplu igneleri sol kasagiima batirdi sicratti yerimden beni inşallah yerlesmedir bu
Oo 17sinde negatifse tamamdır bu işCanim dün yapmadım ayın 17 sinde negatiffi sabahta belli değildi
Ne biliyim canım ya 4 gündür ne su ne yemek vallah tıranva gibi bir şey oldu banaOndan canim degerlerin farkli sakin korkma