Ay bebegim inşallah ya ezana kalktigimda hemen yapiyorum zaten ilk idrarla kuzum dualarimdasiniz❤
Haber ver mutlaka canımAy bebegim inşallah ya ezana kalktigimda hemen yapiyorum zaten ilk idrarla kuzum
Yarin inşallah kuzum tekrarlicam testiHaber ver mutlaka canım
Haber ver mutlak
Ne zaman negatife döndü canımEki Görüntüle 3220713 10. Günüm iğneyle 11 ama hala yok sanırım
17 sindede negatif canım ama sürekli test yapmadım benim vücudundan erken çıkıyor etkisiNe zaman negatife döndü canım
Hepsini aynı yerdemi yaptırdın cnmMerhaba kızlar çok kötü hissediyorum beta hecg 2238 çıktı 2 gün sonra da 1951 çıktı sonra 2091 bugün de 2500 çıktı çok şaşkın durumdayım böyle bir durum yaşiyqn var mı
Canim ayni yerlerdemi verdin testiniMerhaba kızlar çok kötü hissediyorum beta hecg 2238 çıktı 2 gün sonra da 1951 çıktı sonra 2091 bugün de 2500 çıktı çok şaşkın durumdayım böyle bir durum yaşiyqn var mı
Bencee var ya❤
Canımmm bu yaptığında var gibi görünüyor çok çok gölge gibi
Yaa evet bende goruyorummCanımmm bu yaptığında var gibi görünüyor çok çok gölge gibiay sabahkinde yoktu şimdi var
Canım kırmızılık kaydı desem oraya kadar gitmiyorŞimdiki hali nasıl testin?
İkimizinde olur inşallah kuzum zaten senin kesin varda arkandan bende gelebilsemYaa evet bende goruyorumm