Kuzum bende asilama dusunuyorum doktorumda uc kez daha deneyelim diyor doktorumda olmazsa asilama yapmaya gerek yok esten yana sorun olursa asilama teraftariyim diyorSelam kızlar, ne durumdasınız var mı pozitifi gören
Beni 3 çatlatma iğnesinden sonra doktor tüp bebeğe yönlendirdi. Onda da tutsa bile düşme riski çok yüksek
Bu ay biraz ara verip hem dinlenip araştırıcam hemde parayı toplamaya çalışıcam. 40-50 bini bulur dedi
Çok zor ağır bir imtihan. Rabbim yardımcımız olsun
Yok kuzum senin varmi bol bol dinleniyorum belirti icin cok erken benceSen naptın canım belirti varmı hiç
Kuzum olur Allahtan ümid kesilmez vardir zamani senin ne sorunu vardiBiz 4 kuzen peşpeşe evlendik. İkisinin doğdu bebeği biri de hamile.
Bir tek benim olmadı nasip
Benimde temmuzda dört yıl olcak ama iki yildirr düşünüyorumHic sorma benimde öyle napalim bizim imtihanımiz buymuş diyorum bir yıl oluyor bir hafta sonra evlenli
Bende dinleniyorum canım yok daha bakalım eşim Allah razı olsun bulaşıkları yıkıyor çamaşırları yıkayıp seriyor süpürge tutuyor valla olmayınca utanıyorum onun yüzüne bakmayaKuzum bende asilama dusunuyorum doktorumda uc kez daha deneyelim diyor doktorumda olmazsa asilama yapmaya gerek yok esten yana sorun olursa asilama teraftariyim diyor
Yok kuzum senin varmi bol bol dinleniyorum belirti icin cok erken bence
Valla canım bizde üç yıldır birlikteydik bir yıldır evliyiz ilk aylar korunduk bilseydim erkenden yapardimBenimde temmuzda dört yıl olcak ama iki yildirr düşünüyorum
Ayni sekil benimkide izne cikti olsun kuzum napalim evlilik tek tarafli yapilan birsey degilki oyle dusunme kendini suclama her zaman yardimci olmalari gerekiyor zatenBende dinleniyorum canım yok daha bakalım eşim Allah razı olsun bulaşıkları yıkıyor çamaşırları yıkayıp seriyor süpürge tutuyor valla olmayınca utanıyorum onun yüzüne bakmaya
Ama bilemiyor insan kuzum işteValla canım bizde üç yıldır birlikteydik bir yıldır evliyiz ilk aylar korunduk bilseydim erkenden yapardim
Aynen canım hayırlısı artık napicamizida şaşırmış olduk bende birde insülin direnci vardı şuan o ilacı da kullanıyorum iki aydırAma bilemiyor insan kuzum işte
Duzene girer kuzum bende cok sukur yok kilomda var ama beb suphelenmistim cikmadiAynen canım hayırlısı artık napicamizida şaşırmış olduk bende birde insülin direnci vardı şuan o ilacı da kullanıyorum iki aydır
83 tüm canım işte şimdi 79 a düştüm ama kilo çok bilmiyorum ya önemli değil gibi geliyor doktor da düşer çok yüksek değil dediDuzene girer kuzum bende cok sukur yok kilomda var ama beb suphelenmistim cikmadi
Bende 84 um canim napalim ya yapacak birsey yok sagligimiz olsun oyle kilo ha diyince gitmiyor maalesef83 tüm canım işte şimdi 79 a düştüm ama kilo çok bilmiyorum ya önemli değil gibi geliyor doktor da düşer çok yüksek değil dedi
Aynen canım hayırlısıBende 84 um canim napalim ya yapacak birsey yok sagligimiz olsun oyle kilo ha diyince gitmiyor maalesef
Canım 1 saat önce çatlatma iğnemi yaptım.Halsizlik başladı hemen
İnşallah bu sefer hamile kalırız hepimiz yarabbim
Kac mm kuzum1 tane yumurta oluşmuş dedi.umarım tutar
21 mm dedi canımKac mm kuzum