Amin canım hayırlısı olsunHayirlisi olsun kuzum ya salidan sonra gelirse degerlendirirsin
Oyle tabiki kuzum vardir bir hayirAmin canım hayırlısı olsun
Oo benim bugün iğneyle bir üçüncü gün oluyorSen girdin dimi 36.Saate
Kaç yumurtan oluşmuştu canımOo benim bugün iğneyle bir üçüncü gün oluyorağrım pek yok ya ilk gün vardı biraz şimdi varsada anlamıyorum aşırı gribim ama ilişkiye girerken bugün çok acıdı nedense yumurtlama oldu diye olabilirmi acaba
Senin kaç yumurtan vardı canımOyle tabiki kuzum vardir bir hayir
2 yumurta kuzum gittigimde 17 19 du ama ertesi gun igne oldum iki mm buyume olmustur diye düşünüyorum benSenin kaç yumurtan vardı canım
Catladigini anladinmi kuzumOo benim bugün iğneyle bir üçüncü gün oluyorağrım pek yok ya ilk gün vardı biraz şimdi varsada anlamıyorum aşırı gribim ama ilişkiye girerken bugün çok acıdı nedense yumurtlama oldu diye olabilirmi acaba
Kuzum yumurta sayısı önemli değil boyu güzel olmalı ben üçüncü tedaviyi görüyorum ilk ay iki 19 vardı olmadı ikinci ay 5 tane 19 vardı olmadı bu ay da 4 tane falan var ama bir tanesi büyümüş 21 mmKaç yumurtan oluşmuştu canım
Anlamadım valla canım daha doğrusu dikkat etmedim galibaCatladigini anladinmi kuzum
Yok kuzum ya ben catladimi catlamadimi hic anlamiyorum azicik agri girdiginde acabami diyorum sadece genelde hep 30. Saatte agrilarim basliyor hafiften doktorum 23 martta test yap cikar dedi kuzum o gune kadar inşallah sabir ederimde yapmam testAnlamadım valla canım daha doğrusu dikkat etmedim galibaaman çatlar o mutlaka sen anladin mi iğne vurulduğum gün biraz sızladı okadar
Ben ovulasyon la takip etcem canim onunla ogrenende cokmus söyle yaparım diye düşündüm şuan üç gün olduya iğne günü çift değildi şu iki gündür çift çizgi bakalım etkisi geçtiğinde teke düşer gebelik olursada çifte döner diye düşünüyorumYok kuzum ya ben catladimi catlamadimi hic anlamiyorum azicik agri girdiginde acabami diyorum sadece genelde hep 30. Saatte agrilarim basliyor hafiften doktorum 23 martta test yap cikar dedi kuzum o gune kadar inşallah sabir ederimde yapmam test
Ovulasyon ama igne etkisinden hem cift cizgi çıkabilirmis onermiyorlar ama bilmiyorum kuzumBen ovulasyon la takip etcem canim onunla ogrenende cokmus söyle yaparım diye düşündüm şuan üç gün olduya iğne günü çift değildi şu iki gündür çift çizgi bakalım etkisi geçtiğinde teke düşer gebelik olursada çifte döner diye düşünüyorum
Aynen canım ama gebelik gibi düşün gebelik testinde şuan çift cikarcak oda yani benim için önemli olan iğnenin etkisinin geçtiği gün test siliklesicek eğer hamilelik olursa yukselicek aynı yani öyle düşünOvulasyon ama igne etkisinden hem cift cizgi çıkabilirmis onermiyorlar ama bilmiyorum kuzum
İnsallah sana esine en güzel hediye olur kuzum inşallah olur dualarım tum isteyenlere rabbim kimsenin kucağıni bos birakmasin bende 10.Gun yaparim diye düşünüyorum kuzumAynen canım ama gebelik gibi düşün gebelik testinde şuan çift cikarcak oda yani benim için önemli olan iğnenin etkisinin geçtiği gün test siliklesicek eğer hamilelik olursa yukselicek aynı yani öyle düşüntestte var zaten beş tane aman enazindan erken öğrenirim varsada yoksada napim yoksa insan daha çok stres oluyor 7 gün sonra birinci yıl dönümümüz keşke olsa ama bilmiyoruz artık hayırlısı
Amin kuzum inşallahKızlarrrr hakkınız da rabbim bu güzel günlerde hayırlısını nasip etsin çom aktif olamıyorum ama dualarımdasınız inşallah bu ay vurduğunuz son iğneleriniz içtiğiniz son ilaçlarınız olur ve mucizenize bu ay kavuşursunuz güzel haberlerini bekliyorum rabbim bu ay kucaklarınızı göbüşlerinizi doldursun dualarım sizinle hayırlısı ile bu ay nasibinizi versin rabbimGirlkiz M Minelsu66 A Arelikooo
Çok teşekkür ederiz canım benimKızlarrrr hakkınız da rabbim bu güzel günlerde hayırlısını nasip etsin çom aktif olamıyorum ama dualarımdasınız inşallah bu ay vurduğunuz son iğneleriniz içtiğiniz son ilaçlarınız olur ve mucizenize bu ay kavuşursunuz güzel haberlerini bekliyorum rabbim bu ay kucaklarınızı göbüşlerinizi doldursun dualarım sizinle hayırlısı ile bu ay nasibinizi versin rabbimGirlkiz M Minelsu66 A Arelikooo
Aynen canim yap öylede aklımızda böyledeİnsallah sana esine en güzel hediye olur kuzum inşallah olur dualarım tum isteyenlere rabbim kimsenin kucağıni bos birakmasin bende 10.Gun yaparim diye düşünüyorum kuzum
İnşallah kuzum benim sen bol bol dinlen civcivi büyüt varligin yeter kuzum benim Allah razi olsunKızlarrrr hakkınız da rabbim bu güzel günlerde hayırlısını nasip etsin çom aktif olamıyorum ama dualarımdasınız inşallah bu ay vurduğunuz son iğneleriniz içtiğiniz son ilaçlarınız olur ve mucizenize bu ay kavuşursunuz güzel haberlerini bekliyorum rabbim bu ay kucaklarınızı göbüşlerinizi doldursun dualarım sizinle hayırlısı ile bu ay nasibinizi versin rabbimGirlkiz M Minelsu66 A Arelikooo
Ama olsun muhabbet ediyoruz bence bu sekilde daha guzel oluyor belkide guzel haberleri hepbirlikte alirix oyle daha guzel benceAynen canim yap öylede aklımızda böyledeaslında aklımızda bile olmamasi gerek rahat olmamız lazım ama bu siteye girmek bile düşündüğümün kanıtı düşünmeden edemiyor insan