Kuzum ayaklarini sicak tut biz kadinlar en cok ordan usutuyoruzBende grip oldum körkütük hastayım ya havada güzel nerden oldum bilmiyorum heryerim ağrıyor öksürükten kasıklarım patlicak zaten inşallah tutar
Aynen canım hapta ilaçta kullanamıyorum ilişkiden sonra bir öksürük hepsi çıkıyor delircemKuzum ayaklarini sicak tut biz kadinlar en cok ordan usutuyoruz
İhlamur ic canim biraz iyi gelir o havalar cok sakat ya bi sicaj bi soguk kalin giyinsekte terleyip hasta oluyoruz bu seferAynen canım hapta ilaçta kullanamıyorum ilişkiden sonra bir öksürük hepsi çıkıyor delircem
Aynen canım valla yaİhlamur ic canim biraz iyi gelir o havalar cok sakat ya bi sicaj bi soguk kalin giyinsekte terleyip hasta oluyoruz bu sefer
Yok kuzum olmadııı göstermedi kendini bi türlü
Benim minnoş kalplimmYok kuzum olmadııı göstermedi kendini bi türlüay o sayfaya bi bakayım bende bi kaç haftadır kanamam vardı buraya giremedim psikolojim bozuldu ama şimdi düzeldi çok şükür umarım bu ay hepinizin karınları dolar hayırlısı ile burda olmasam bile bol bol dua ediyorum 3ünüze
O sayfa söylüyor canımYok kuzum olmadııı göstermedi kendini bi türlüay o sayfaya bi bakayım bende bi kaç haftadır kanamam vardı buraya giremedim psikolojim bozuldu ama şimdi düzeldi çok şükür umarım bu ay hepinizin karınları dolar hayırlısı ile burda olmasam bile bol bol dua ediyorum 3ünüze
Allah razı olsunYok kuzum olmadııı göstermedi kendini bi türlüay o sayfaya bi bakayım bende bi kaç haftadır kanamam vardı buraya giremedim psikolojim bozuldu ama şimdi düzeldi çok şükür umarım bu ay hepinizin karınları dolar hayırlısı ile burda olmasam bile bol bol dua ediyorum 3ünüze
Öyle oturuyorum kuzu sen napiosun hastalıktan geberiyorum dün gece bir kusmak bir kusmak sende ne var ne yok
Ayni kuzum bende hicbir sey yok valla sabah 5 te 36.saatim dolucak onu bekliyorum sen usutmussundur canim yaÖyle oturuyorum kuzu sen napiosun hastalıktan geberiyorum dün gece bir kusmak bir kusmak sende ne var ne yok
Eşim İstanbula gitti canım.yengesi hastalandı gelemeyecek büyük ihtimalle bu hafta.bizim bu ay da gitti
Salı kontrolüm vardı işteAyni kuzum bende hicbir sey yok valla sabah 5 te 36.saatim dolucak onu bekliyorum sen usutmussundur canim ya
24. Saatte falan ilişki onerdimi canım benimkide 36. Saati vermişti gece bire denk geliyordu ama ben iğne günü bir kere daha yaptım nolur nolmaz diyeAyni kuzum bende hicbir sey yok valla sabah 5 te 36.saatim dolucak onu bekliyorum sen usutmussundur canim ya
Ben 24.Saattede degerlendirdim kuzum risk almayim diye erken catlar felann diye24. Saatte falan ilişki onerdimi canım benimkide 36. Saati vermişti gece bire denk geliyordu ama ben iğne günü bir kere daha yaptım nolur nolmaz diye
Hayirlisi olsun kuzum ya salidan sonra gelirse degerlendirirsinEşim İstanbula gitti canım.yengesi hastalandı gelemeyecek büyük ihtimalle bu hafta.bizim bu ay da gitti
Aynen canım ben 12. Saatte falan değerlendirdim catlarsa hazırda olsun diye sonra 36. Saat sonra 44. Saat falan bidaha şimdi artık ta yarın aman çok hesap kitapBen 24.Saattede degerlendirdim kuzum risk almayim diye erken catlar felann diye
Sen girdin dimi 36.SaateOlur tabi kuzum ama biz ara vermeden devam edelimde daha cok sansimiz artsin kuzum sebde varmi agri felan