Banada gun asiri degil hergun iliski olsun dedi kuzum degerlerde bir sorun yok dedi ara vermeden devam edebilirsiniz dediİnşallah canım o psikolojiden çıkmak istiyorum ama olmuyor bide bizim doktor canım saat bile verdi ilişki için ama bilmiyorum ya bu ayda inanasim gelmiyor
Bize canım yarın gece birde sonra sbaaha karşı 6 da sonra bide akşam sonra yine bir daha sonra gün aşırı aslında bizimde her gün gibi oluyor karışık biraz anlamadım ama biz yarını beklemicez gece yapcaz bir kere yumurta belki erken çatlar ondan korkuyorumBanada gun asiri degil hergun iliski olsun dedi kuzum degerlerde bir sorun yok dedi ara vermeden devam edebilirsiniz dedi
Bana gel demedi canım ya zaten 12 gün sonra testte belli olur yaİnşallah pespese burda veririz guzel haberleridoktorum 10 gun sonra gel dedi bana ama ben poz
İnancini yitirme kuzum hicbir zaman takdir Allahin
Sen igne oldunmu kuzum yoksa benim gibi yarinmi olcaksin anlamadimBana gel demedi canım ya zaten 12 gün sonra testte belli olur ya
Ben bugün öğlen birde oldum canım iğnemi döngümün 7. Günü yumurta çabuk büyüdü bugün öğlen vuruldum canım ilişkiyi de yarın gece 1 de yapın dedi daha sonra yarından sonra sabah 6. Da sonra akşam 10 gibi ondan sonraki gün yine ilişki sonra gün aşırı yani bizimde üç gün de 4 ilişki önerdi sanki canım karışık biraz eski doktorum iki iğnede hiç saat vermemişti bu biraz daha ilgileniyor ama nasipSen igne oldunmu kuzum yoksa benim gibi yarinmi olcaksin anlamadim
İnşallah hayirlisi olsun kuzum insallah pes pese guzel haberler alırizBen bugün öğlen birde oldum canım iğnemi döngümün 7. Günü yumurta çabuk büyüdü bugün öğlen vuruldum canım ilişkiyi de yarın gece 1 de yapın dedi daha sonra yarından sonra sabah 6. Da sonra akşam 10 gibi ondan sonraki gün yine ilişki sonra gün aşırı yani bizimde üç gün de 4 ilişki önerdi sanki canım karışık biraz eski doktorum iki iğnede hiç saat vermemişti bu biraz daha ilgileniyor ama nasip
Bende yarin aksam beste ignemi olucam kuzum ama bugunude degerlendirmeyi dusunuyorum garanti olsun diyeİnşallah hayirlisi olsun kuzum insallah pes pese guzel haberler alıriz
Aynen en iyisi canım ben iğne olacağımı bilmiyordum erken diye yapmadık bugün iğne günü ama yinede yapcamBende yarin aksam beste ignemi olucam kuzum ama bugunude degerlendirmeyi dusunuyorum garanti olsun diye
Her firsati degerlendirelimde kuzum taktir Allahin inşallah guzel haberler aliriz hepimiz bu ayAynen en iyisi canım ben iğne olacağımı bilmiyordum erken diye yapmadık bugün iğne günü ama yinede yapcam
Valla canım bu ayda olmazsa aşılama mi olucak diye insan korkuyor oda olmazsa diyeHer firsati degerlendirelimde kuzum taktir Allahin inşallah guzel haberler aliriz hepimiz bu ay
Bende doktoruma dedim kuzum asilama yapalim diye ben 6 ay denemeden sonra olmazsa yaparim dedi bide erkekte sorun varsa dedi olcak inaniyorum dedi ama bilmiyorum doktorum cok umutlu keske bende onun kadar umutlu olsamValla canım bu ayda olmazsa aşılama mi olucak diye insan korkuyor oda olmazsa diye
Hep umut veriyorlar kuzum ya geçen ay bana doktorum kesin olucak falan demişti nasıl ağladım yıkıldım ya bilemiyorlar ama aşılama da olmazsa insqn korkuyor yaBende doktoruma dedim kuzum asilama yapalim diye ben 6 ay denemeden sonra olmazsa yaparim dedi bide erkekte sorun varsa dedi olcak inaniyorum dedi ama bilmiyorum doktorum cok umutlu keske bende onun kadar umutlu olsam
İnşallah aşkım yaKızlar inşallah bu ay hepimiz için son omur ramazana gebiş girelim kafa dinleyelim artık
Simdi vuruldum kuzum bende agri basladi daha on dk oldu gecen ay sifir agriydim anlamadim vallaHep umut veriyorlar kuzum ya geçen ay bana doktorum kesin olucak falan demişti nasıl ağladım yıkıldım ya bilemiyorlar ama aşılama da olmazsa insqn korkuyor yaben birinci güne girdim bile sen ne zaman vuruluyorsu
Sürekli belirti oluyor canım dinleme kendiniSimdi vuruldum kuzum bende agri basladi daha on dk oldu gecen ay sifir agriydim anlamadim valla
Benimde öyle olmuştu ilk iğnede.hemen uyudum aşırı halsizlik yapmıştıCok agirdi canim valla bir saat yattim vurur vurmaz agri girdi çünkü dedim esime yanlis birsey yapmadin inşallah ama suan iyiyim geçti agri
Bende grip oldum körkütük hastayım ya havada güzel nerden oldum bilmiyorum heryerim ağrıyor öksürükten kasıklarım patlicak zaten inşallah tutarCok agirdi canim valla bir saat yattim vurur vurmaz agri girdi çünkü dedim esime yanlis birsey yapmadin inşallah ama suan iyiyim geçti agri
Aydan aya degisiyor demekki kuzum banada oyle. Gozlerim kapaniyorBenimde öyle olmuştu ilk iğnede.hemen uyudum aşırı halsizlik yapmıştı