Kuzum Rahim filmi çektir cok önemliGittim canım eşim sperm testi verdi ben muayene oldum, smear verdim, hormon tahlili yaptılar. Bir sıkıntı yok şimdilik ama olmadı da bir senedir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum Rahim filmi çektir cok önemliGittim canım eşim sperm testi verdi ben muayene oldum, smear verdim, hormon tahlili yaptılar. Bir sıkıntı yok şimdilik ama olmadı da bir senedir.
Olsun kuzum vardır bir hayır bundada adet olmazsan tekrar teşekkür denersinKızlar test yaptım ama bugün igne günü dahil 10.günüm ve negatif çıktı
Hoşbuldummm cannn inşallah canım benim. Minik civcivimi ayrıca öptümHoşgeldinnn canım önceliklleburası sana uğur getirsin şanş getirsin sana da minik civcivimle bol bol dua etmeye başladık inşallah minik civcivin seninledir pozitif sonuçlar alırsın allahın izniyle
Ne zmn yapmalıyım peki sizce ikinci test.ikinci çizgi hayal meyal var gibi ama dimi siz de gördünüz mü yoksa ben mi gördüm bi tek.çok da üstüne düşmüyorum erken daha zaten ama telaşlandım bi anDaha erken canım birkaç gün saha sabret
Onu istedi doktor bu ay adet olursam çekticem ama çok korkuyorum ondan daKuzum Rahim filmi çektir cok önemli
Ben iğnenin 13. Günü negatifi gördüm siz de 13 veya 14 ü bekleyin şimdi çizgi olsa bile iğne etkisi olabiliyor çünkü inşallah pozitiftirNe zmn yapmalıyım peki sizce ikinci test.ikinci çizgi hayal meyal var gibi ama dimi siz de gördünüz mü yoksa ben mi gördüm bi tek.çok da üstüne düşmüyorum erken daha zaten ama telaşlandım bi an
Korkma cok kısa bir işlem imkanın varsa özelde yaptır ben öyle yaptırdım cok cabuk bıttı hatta bumuydu dedım doktora bende korkuyordum değmedi korkutma hiç kendiniOnu istedi doktor bu ay adet olursam çekticem ama çok korkuyorum ondan da
Ben iğne olmadım canım.çok fazla yumurta var ve çok büyümüşler dedi doktor iğne vermediBen iğnenin 13. Günü negatifi gördüm siz de 13 veya 14 ü bekleyin şimdi çizgi olsa bile iğne etkisi olabiliyor çünkü inşallah pozitiftir
Ne kullandın kız bu kadar yumurta yapacak benim 2 yumurta oldu iğneye rağmen biri çatlamadı. Dediğim gibi yine de iki üç gün sabret öyle test yap biliyorum beklemek zor ama elden bir şey gelmiyorBen iğne olmadım canım.çok fazla yumurta var ve çok büyümüşler dedi doktor iğne vermedi
Aynen bende çektirdim on saniye kadar yoğun relg sanıcı gibi isteyene anestezi veriyolarKorkma cok kısa bir işlem imkanın varsa özelde yaptır ben öyle yaptırdım cok cabuk bıttı hatta bumuydu dedım doktora bende korkuyordum değmedi korkutma hiç kendini
Kuzum hiç korkma bende korktum ama aneztesiz çekilmeme ragmen hiç hissetmedim gayet rahat çektilerOnu istedi doktor bu ay adet olursam çekticem ama çok korkuyorum ondan da
Rahim filmi çektirdin mi? Benim rahim filminde sol tüpümün olmadığı ortaya çıkmıştıGittim canım eşim sperm testi verdi ben muayene oldum, smear verdim, hormon tahlili yaptılar. Bir sıkıntı yok şimdilik ama olmadı da bir senedir.
Bende korktuğum ve acı eşiğim düşük olduğu için anestezili çektirdim. iyiki de öyle yapmışım.10 dakikada kendime geldim. Hiç bişey hissetmedim.Onu istedi doktor bu ay adet olursam çekticem ama çok korkuyorum ondan da
Ovülasyon testi mi eğer öyleyse yumurtlama var değerlendir 3 5 günKızlar adetin 28.günü ve hala yumurtlamadım.Bugün yaptım bunu sizce varmı yumurtlama
Demin aldığım kişiye attım yok dedi.Devam edecem mecbur.6 aydır kullanıyorum olmuyor tedaviye başlayacaz artık klomeneOvülasyon testi mi eğer öyleyse yumurtlama var değerlendir 3 5 gün
Dur bakalım canım iğne harici 9.günün beklicez şimdi artık negatife dönmüş şimdi pozitif beklicez hadi bakalımKızlar test yaptım ama bugün igne günü dahil 10.günüm ve negatif çıktı
Canım başka testin var mı?iğne falan olmuşmuydun sen?Ya gebe olabilirsinKızlar sabah 6 da test yqptım ama beklemeden uyudum geri,şimdi baktım çok silik ikinci çizgi var gibi siz de bakar mısınız bi.aslında normalde daha belirgin ama fotoda böyle çıkmış.adetime de daha 7-8 gün var ama çok garip oldum şimdiEki Görüntüle 3187992
Benim de 8 gün varken öğrenmiştim gebeliğimiDaha erken canım birkaç gün saha sabret