Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Anladım kuzum bır yıldır olmadıysa eğer bir doktor kontrolünden geçmeni öneririm

Merhabalar bende bir yıllık evliyim gebelik istiyoruz ama olmuyor eşim dört yıl önce varikosel ameliyatı olmuş bir yıldır deniyoruz bebiş için hiç bisekilde olmuyor bu durumda olup gebelik geçiren varmı ya doktora gittim ilaç kullandım yinede olmadı bu ay ovulasyon testi ile gebe kalmaya çalışacağım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım inşallah tez zaman da mucizene kavuşursun zor bir süreç ve sabır isteyen ama burda ovulasyon ile gebe kalanı çok gördüm

Kızlarrrr bana da dua edin adetime bir hafta var. Zaman geçmek bilmiyor test için. 2 gündür çok sık idrara çıkıyorum.İnşallah hamileyimdir hepinizi öptüüüüüm
Hoşgeldinnn canım önceliklleburası sana uğur getirsin şanş getirsin sana da minik civcivimle bol bol dua etmeye başladık inşallah minik civcivin seninledir pozitif sonuçlar alırsın allahın izniyle

Günaydın canım testini merakla bekliyorum ben ve civcimizminik civciv çok heycanlı teyzesi için inşallah pozitif görür bana arkadaş gelir diyo dua ediyoruz senin için M mavissevdam

Kızlar bende aranıza katıldım. 3 aylık evliyim bu ay itibariyle bebek düşünmeye başladık yaşım 29. Birsey sormak istiyorum gebelik düşünüldüğünde illa yumurtlama döneminde mi gebe kalınır yoksa normal zamanda da kalınma şansı var mıdır

Kızlar test yaptım ama bugün igne günü dahil 10.günüm ve negatif çıktı

Eklentiler

• IMG20230107112247.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar sabah 6 da test yqptım ama beklemeden uyudum geri,şimdi baktım çok silik ikinci çizgi var gibi siz de bakar mısınız bi.aslında normalde daha belirgin ama fotoda böyle çıkmış.adetime de daha 7-8 gün var ama çok garip oldum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…